Sport

Vízilabda: megismétlődött a dunaújvárosi eredmény, a hatodik helyért játszanak a szegedi csajok

Vízilabda: megismétlődött a dunaújvárosi eredmény, a hatodik helyért játszanak a szegedi csajok

2016. április 2., szombat
Vízilabda: megismétlődött a dunaújvárosi eredmény, a hatodik helyért játszanak a szegedi csajok
sznve-dunaujvaros15kf

Akárcsak Dunaújvárosban, ezúttal is 13 gólos vereséget szenvedett a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a Dunaújvárostól, így Barna Tamás tanítványai a hatodik helyért küzdhetnek meg.

Szerdán 18-5-re kapott ki a Dunaújvárostól az elődöntőért vívott párharc első meccsén a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely egy szorosabb meccsben reménykedett a szombati második mérkőzésen. Ezúttal hamarabb sikerült betalálnia a szegedieknek, mint szerdán:

Dalmády Szandra

szabaddobásával kozmetikázta 3-1-re az állást a Tisza-parti együttes, de ezt két vendég találat követte, így már négy volt a dunaújvárosi előny. A második negyedben nem lassított a Dunaújváros, amely ráadásul ekkor gólt sem engedélyezett a Szegednek, így 16 perc játék után 10-2-re vezettek a vendégek, majd a harmadik negyed végén lett meg a tízgólos különbség

Vályi Vanda

értékesített emberelőnyét követően. (2-12) Végül pontosan ugyanaz lett a vége, mint az első meccsen: ezúttal is 13 góllal, 18-5-re nyert a Dunaújváros, amely ezzel kettő-nullra a párharcot is megnyerte, a szegediek pedig szezonbeli tizenkettedik meccsükön is nyeretlenek maradtak. A szezon ezzel még nem ért véget, a Szeged egy szintén két nyert meccsig tartó párharcot vív majd az UVSE SE-vel.

Női vízilabda OB I, rájátszás az elődöntőért, 2. meccs

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem - Dunaújváros 5-18 (2-5, 0-5, 0-2, 3-6)

Szeged:

Szikora - Miklós, Rudics, Lengyel Anett, Lengyel Dominika 2, O-Nagy, Tóth P. 1. Csere: Tóth E. (kapus), Árkosy, Lengyel Dorottya, Vida, Dalmády P., Dalmády Sz. 2.

Vezetőedző:

Barna Tamás.

Dunaújváros:

Kasó - Szilágyi 1, Menczinger 3, Gurisatti 3, Horváth B. 5, Garda, Somhegyi 1. Csere: Lekrinszki (kapus), Huszti, Brezovszki 1, Ziegler, Vályi V. 2, Mchunu 1, Vályi F. 1.

Vezetőedző:

Mihók Attila.

Emberelőny:

11/2 ill. 14/4.

Ötméteres:

1/1 ill. 3/2.

Kipontozódott:

Miklós, Dalmády Petra, Dalmády Sz., Lengyel.

A két győzelemig tartó párharcot 2-0-ra a Dunaújváros nyerte

Ezúttal is 13 góllal kapott ki a Dunaújvárostól a szegedi női vízilabda-csapat.http://szegedma.hu/?p=623891

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.