Sport

Kézilabda: ötven fölé jutott az SZKKSE az Inárcs ellen

Kézilabda: ötven fölé jutott az SZKKSE az Inárcs ellen

2016. április 11., hétfő
Kézilabda: ötven fölé jutott az SZKKSE az Inárcs ellen
szs_noi_kezilabda

Kiütéses győzelmet aratott az Inárcs elleni hétvégi bajnokin a Szeged KKSE: Marosán György tanítványai 32 gólos sikert könyvelhettek el.

Nem okozott gondot a Szeged KKSE számára az utolsó előtti helyen álló Inárcs-Örkény legyőzése: a szegediek a találkozó elejétől kezdve domináltak, és a szünetre már 16 gólos előnybe kerültek. Ezt még sikerült is fokoznia az SZKKSE-nek, amelyben öten is legalább nyolc gólt szereztek, és végül ötvenegy gólt rámoltak be ellenfelüknek, ezzel kiütéses győzelmet arattak. A szegedieknek ez volt zsinórban az ötödik győzelmük, ennek köszönhetően már a tabella negyedik helyén állnak. Az SZKKSE legközelebb április 16-án 16 órától Hajdúnánáson lép pályára.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 21. forduló

Szeged KKSE - Inárcs-Örkény KC 51-19 (26-10)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 120 néző. Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás.

SZKKSE:

DOBÓ - BERTA 8, Albert, Bárány 8/3, KUTI 9, Zsilák 8, Kozma,

Cs.:

Aron, KAPOSVÁRI 8, DÖMÉNY-VERESS, Nagy 2, SZabó 3/2, Hanczvikkel 3/2Mikó,

Vezetőedző:

Marosán György. Marosán György:

"Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget adva is ilyen tetemes különbséggel sikerült nyernünk."

A juniorok meccsén is sima szegedi siker született: sőt, az SZKKSE gólt sem engedélyezett ellenfelének az első félidőben, a 30-0-s félidőt követően végül 34 gólos sikernek örülhettek Csapó Erika tanítványai.

Női NB I/B Keleti csoport, juniorok

Szeged KKSE - Inárcs-Örkény KC 46-12 (30-0)

Szeged KKSE:

Papp Dóra 1,Vozàr Mercédesz 3,MIKLÓS KITTI 10, Borsi Alexandra,Dukai Anett 3,Szöllősi Dorottya ,EGERVÀRI PETRA 9,Kozma Flóra 2,Aracsi Vivien 2,Csàki Zsófi 1,Kenyeres Barbara 3, Szűcs Debóra 3,KIS PATRÍCIA 7,Szabó Alexandra 2, ARADI EDINA, Luczó Lora,

Vezetőedző:

Törökné Csapó Erika Csapó Erika:

"Nagyon boldog lettem volna a mérkőzés utàn ha az első félidei jàtékot tovàbb folytatta volna a csapat! Gratulàlok a győzelemhez, de mint màr említettem ,egy kézilabda mérkőzés 2x30 percből àll!"

Ötvennél is több gólt dobott az SZKKSE az Inárcsnak.http://szegedma.hu/?p=626313

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.