Sport

Kézilabda: kevés hiányzott a meglepetéshez az Etelka soron

Kézilabda: kevés hiányzott a meglepetéshez az Etelka soron

2016. április 11., hétfő
Kézilabda: kevés hiányzott a meglepetéshez az Etelka soron
szs_noi_kezilabda

Ugyan ötven percig vezetett a Kézilabda Szeged SE az esélyesebb Kisvárda ellen, azonban a hajrát jobban bírták a vendégek, és elvitték a két pontot az Etelka sori csarnokból.

A feljutásért küzdő Kisvárda érkezett az Etelka sorra, akik a papírforma szerint toronymagas esélyesei voltak a mérkőzésnek. Ennek ellenére összeszedett játékkal az 51. percig vezetni tudott a KSZSE (23-22). A végjátékra azonban a szegediek ismét elfogytak, és a hátralévő időben már csak vendég gól esett, így magabiztosnak tűnő várdai siker született.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 21. forduló

Kézilabda Szeged SE - Kisvárdai KC 23-28 (17-15)

Szeged, 100 néző. Vezette: Burghardt Lukrécia, Burghardt Rozália. KSZSE : FODOR - Török 1, MÉZES 11/5, Homoki 3, Lehmann-Dobó 1, FORGÓ 5 (1), Farkas 1. Csere: Kürti (kapus), Gercsó 1, Alföldi, Ghiocel, Vér, Nyakó, Papp, Huszka 1, Tóth.

Vezetőedző:

Buchholcz-Huba

Kiállítások:

14, ill. 14 perc.

Hétméteresek:

7/6, ill. 6/5. Buchholcz-Huba Dóra:

"50 percig vezettünk, de a végére ismét elfáradtunk, így elmaradt a meglepetés."

Junior mérkőzésen: Kézilabda Szeged SE - Kisvárdai KC 21:22 (12:9) Gólszerzők: Kertész 6 (2), Szepesi 7, Karácsonyi 3, Fejes 3, Benák 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.