Sport

Kézilabda: honfitársa pótolja a MOL-Pick Szeged távozó irányítóját

Kézilabda: honfitársa pótolja a MOL-Pick Szeged távozó irányítóját

2016. március 18., péntek
Kézilabda: honfitársa pótolja a MOL-Pick Szeged távozó irányítóját
stas_skube_siol

Dean Bombac helyére honfitársa érkezik a MOL-Pick Szegedhez: a szintén szlovén Stas Skubéval 2+1 éves szerződést kötött a Tisza-parti klub.

– A kézilabdának él, igazi profi, remek mentalitású, és mellé még kiváló játékos is. Röviden így jellemezhetnénk

Stas Skubét

, akivel 2+1 éves szerződést kötöttünk, a szlovén irányító 2016 nyarától erősít majd bennünket. Nem ismeretlen a szegedi közönség számára, hiszen sokan láthatták őt a nyári magyarkanizsai tornán a Velenje együttesében, ahol a csapata meghatározó egyénisége volt – nyilatkozta a

klub honlapjának

Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke. Stas Skube 1989. november 15-én született Novo Mestóban. Az RK Trimo Trebnje volt az első felnőttcsapata, majd az RK Velenje együttesébe igazolt. A 2013–2014-es idényben mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ekkor 72 gólt szerzett. A következő idényben az EHF-kupában81-szer volt eredményes. A 176 centiméter magas játékos két gyermek édesapja, a kisfiú, Enej 20 hónapos, a kislány, Sara 3 hónapos.

Szlovén irányító érkezik a nyáron a MOL-Pick Szegedhez.http://szegedma.hu/?p=618950

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.