Sport

Labdarúgás: három megye I-es és egy megye II-es gárda elődöntőzik a Téli Bajnokságon + FOTÓK

Labdarúgás: három megye I-es és egy megye II-es gárda elődöntőzik a Téli Bajnokságon + FOTÓK

2016. február 7., vasárnap
Labdarúgás: három megye I-es és egy megye II-es gárda elődöntőzik a Téli Bajnokságon + FOTÓK
kiskundorozsma-kistelek009kf

A Tiszasziget és a Kiskundorozsma követte a legjobb négybe a Csongrádot és a Szegedi VSE-t a III. Téli Bajnokságon.

Vasárnap tizenegy mérkőzéssel folytatódott az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága által szervezett III. Téli Bajnokság. Kiderült például, hogy a Csongrád és a SZVSE után harmadikként a Tiszasziget verekedte be magát a legjobb négy közé, majd utolsóként a Kiskundorozsma került az elődöntőbe, egyedüli megye II-esként, miután két vállra fektette a Kisteleket. Szombaton írtuk: Nem állt ki a Tápé a Mártély ellen kora délelőtt. Az első negyeddöntőben a Csongrád a papírformát érvényesítve magabiztosan verte a HFC II.-t, őket a Szegedi VSE követte a jövő heti elődöntőbe, miután -

online közvetítésünkben is követhették

- két vállra fektette a St. Mihály FC-t.

Az eredmények egész hétvégén folyamatosan frissülnek!

III. Téli Bajnokság, helyosztók

Február 7., vasárnap:

Szentes:

Nagymágocs SE-Tömörkény KSE 7-3 (17-24. helyért) Fábiánsebestyén KSC-Baks Baráti SE 3-7 (25-32. helyért)

Sándorfalva:

Csanytelek SC-Bordány SK 1-3 (9-16. helyért) KSE Balástya-Maros-menti UFC 3-0 (9-16. helyért)

Algyő:

USC Tanárképző-Pázsit SE 0-5 (25-32. helyért)

Makó:

Apátfalva SC-Kübekháza SE 4-1 (17-24. helyért) Tiszasziget SE-Mindszent SC 9-3 (1-8. helyért) Deszk SC-Újszentiván SE 2-3 (17-24. helyért) Földeák TC-Maroslele SE 4-6 (25-32. helyért)

Kiskundorozsma:

Móravárosi Kinizsi SK-Szőregi SE 1-3 (9-16. helyért) Kiskundorozsma ESK-Kisteleki TE 2-1 (1-8. helyért)

A Kistelek - Kiskundorozsma (1-2) mérkőzés fotói.

Február 6., szombat:Hódmezővásárhely: Mártély SK-Tápé ESK: a Tápé nem állt ki, 3-0 (17-24. helyért) Székkutas TC-Zsombó SE 4-3 (9-16. helyért) Hódmezővásárhelyi FC II.-Csongrád TSE 1-7 (1-8. helyért) Kiskundorozsma: Rock Klub-Szikáncs 3-3, tizenegyesekkel a szikáncsiak nyertek (25-32. helyért) St. Mihály FC-SZVSE 1-4 (1-8. helyért) A SZVSE - St. Mihály (4-1) negyeddöntői fotói.

Korábban írtuk:

Szombaton és vasárnap már a helyosztókkal folytatódik a III. Téli Bajnokság, az előző hétvégével ellentétben itt már 2x45 percet játszanak a csapatok, amennyiben döntetlen lenne a rendes játékidő végén, 5-5 büntetőrúgás dönt a továbbjutó kilétéről. A negyeddöntő párosítása: HFC II. - Csongrád, St. Mihály FC - SZVSE, Tiszasziget - Mindszent, Kiskundorozsma - Kistelek.

Mártélyi győzelemmel kezdődtek el a III. Téli Bajnokság helyosztói - egy helyen az eredmények ITT: http://szegedma.hu/?p=606766

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.