Sport

Labdarúgás: kedden kezd a Bordány, ketten távozhatnak

Labdarúgás: kedden kezd a Bordány, ketten távozhatnak

2016. január 18., hétfő
Labdarúgás: kedden kezd a Bordány, ketten távozhatnak
ulles_bordanyBC5K6720_34_gs

Kedden belevág az idei munkába a Bordány SK megyei másodosztályú labdarúgó-csapata: Hódi Mihály csapata összesen nyolc edzőmérkőzéssel készül a tavaszi szezonra, a csapattól két játékos távozhat, akiket igyekeznek pótolni az együttesnél.

Január 19-én, kedden kezdi meg felkészülését a Bordány SK megyei II. osztályú labdarúgó-csapata.

Hódi Mihály

együttese a tervek szerint 17 edzéssel és a Téli Bajnokság mérkőzéseit is számítva 8 edzőmérkőzéssel készül a március eleji bajnoki rajtra. - írja a csapat

honlapja

. Az alapozás első két hetében heti három edzést tart a tréner, itt a hangsúly elsősorban a gyorsasági állóképesség fejlesztésén lesz. Január 28-án, 18 órakor játssza első edzőmérkőzését az együttes, a megyei I. osztályú Mórahalom VSE ellen meccselnek Sádték. Január 30-án kezdődik a Téli Bajnokság, itt a Szegedi VSE, a Tömörkény és az USC Tanárképző lesz csapatunk ellenfele. A harmadik héttől kezdődően heti két edzés és a Téli Bajnokság mérkőzései következnek, a bajnoki idénykezdet előtt február 27-én, szombaton játssza utolsó edző mérkőzését a BSK. A csapattól várhatóan távozik

Reguli Máté

, aki a megyeegyes UTC-hez igazolhat, míg

Papdi Tamás

Mórahalomra szerződhet - az érkezők oldalán pedig a tavaszi rajtig szintén két-három nevet jegyezhetünk majd fel a csapatnál.

Nyolc edzőmeccsel készül a tavaszra a Bordány SK.http://szegedma.hu/?p=602275

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.