Sport

Labdarúgás: Kecskeméten is nyerni tudott a HFC

Labdarúgás: Kecskeméten is nyerni tudott a HFC

2016. január 23., szombat
Labdarúgás: Kecskeméten is nyerni tudott a HFC
kte_hfc_felk_meccs

Második idegenbeli sikerét aratta a téli felkészülési időszak során a Hódmezővásárhelyi FC: Kökény Tamásék a Kecskeméti LC otthonában arattak kétgólos győzelmet.

A Bács megyei I. osztályban szereplő Kecskemét az első felkészülési mérkőzését játszotta, míg a Hódmezővásárhelyi FC a negyedik találkozóján lépett pályára a téli felkészülési időszakban. A vásárhelyi fölényt hozó első 45 perc alatt egy szabadrúgást követően

Dordevic

volt a legszemfülesebb, aki a kipattanót közelről a hálóba pofozta, ezzel megszerezte a vezetést a HFC-nek. Kevés helyzetet hozott a folytatás, így ezzel a találattal vezetett a Vásárhely a szünetben. A térfélcserét követően

Eugene Salami

egyenlített a hazaiaktól szintén egy szabadrúgást követően, a meccs utolsó negyed órájában azonban robbantott a HFC, és

Szabó Dávid

előbb büntetőből, majd egy remek kontra végén is betalált, így a csatár két találatával megnyerte a mérkőzést a Hódmezővásárhely. A Vác elleni siker után tehát ismét idegenben tudott nyerni a Hódmezővásárhely,

Major László

tanítványai legközelebb szerdán 18 órakor lépnek pályára felkészülési mérkőzésen, amikor is a Csongrád megyei I. osztályú Makót látják vendégül.

Felkészülési mérkőzésen

Kecskeméti LC-Hódmezővásárhelyi FC 1 -3 (0-1)

Kecskemét, Széktói stadion, műfű. Vezette: Bosnyák Sándor (Szentesi Zoltán, Tóth Kitti)

HFC:

Bordás – Komáromi, Tóth J., Markovic, Marton, Faragó, Szilágyi, Lazinica, Szabó D., Tóth A., Dordevic. Csere: Kovács, Szabó Z., Bartyik N., Bartyik R., Mihálffy, Nagy A.

Vezetőedző:

Major László.

Gól:

Dordevic, Szabó D. (2, egyet tizenegyesből) Major László:

„Talán a Kecskemét egy kicsit gyengébb volt, mint az előző két ellenfelünk, így azt gondolom, győznünk kellett. A második félidőben egy picit gyengébben futballoztunk, az elsőben teljesen elégedett voltam a srácokkal.”

Idegenben nyert a Hódmezővásárhely szombati felkészülési mérkőzésén.http://szegedma.hu/?p=603334

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.