Sport

Labdarúgás: a pályán kívül indította az évet a St. Mihály FC

Labdarúgás: a pályán kívül indította az évet a St. Mihály FC

2016. január 19., kedd
Labdarúgás: a pályán kívül indította az évet a St. Mihály FC
unnepi_fenyek08_gs

Közös csapatépítő programmal kezdte az idei esztendőt a St. Mihály FC: a klub minden együtteséből érkeztek játékosok a meghirdetett programra, ami során a szentmihályiak bejárták a Dómot, és a karácsonyi ünnepeket követően még utoljára gyönyörködhettek Szeged ünnepi fényeiben is.

„Az egyesület bármely csapatából lehetett jönni erre a programra, amely három órakor kezdődött, a Dóm térnél találkoztunk. Bementünk a dómba, ahol egy tárlatvezetésen vettünk részt, megnéztük a fogadalmi templomot, a freskókat. Sok olyan dolgot hallottunk, amiről az ember nem tud, pedig itt élünk Szegeden. Megnéztük a felújított kiállítást is, majd felmentünk a toronyba. Gyönyörű volt Szeged ebből a kilátásból” - fogalmazott portálunknak

Bereczki Ibolya

, a St. Mihály FC elnökasszonya. A csapat egy közös teázással folytatta a délutáni programot, majd

a még fényeiben pompázó

karácsonyi kivilágításokat tekintette meg. „Élvezték és érdeklődőek voltak a csapattagok, nagyon kellemes volt a közös teázás, ami közben már természetesen a jövő és a kezdetek volt a téma, fejben már elkezdtünk dolgozni a tavaszi szezonra. Tervezünk még hasonló kulturális programokat, ami persze idő függvénye is lesz az iskolai és munkahelyi elfoglaltságok miatt, de próbáljuk úgy szervezni, hogy minél többen tudjanak eljönni. Jó érzéssel és bizakodva váltunk el egymástól” - összegzett Bereczki Ibolya. Ahogy azt Bereczki Ibolya hozzátette, a futsal NB II Keleti csoportjában szereplő női csapat már korábban megkezdte a munkát, hiszen a futsalban rövid a pihenő, az idei első fordulóban ugyan szabadnapos a gárda, de jövő vasárnap már bajnoki is vár a lányokra: január utolsó napján Deszken a Salgótarjánt fogadja a csapat. A Csongrád megyei II. osztályú csapat a Téli bajnoksággal készül a tavaszi szezonra, míg a nagypályás női együttes számára a március hozza el a tavaszi rajtot, de február elején már egy mezőberényi tornán alapoz a folytatásra a gárda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.