Sport

Futsal: két góllal nyert az évnyitón az SZTE EHÖK SE

Futsal: két góllal nyert az évnyitón az SZTE EHÖK SE

2016. január 25., hétfő
Futsal: két góllal nyert az évnyitón az SZTE EHÖK SE
szte_ehok-godollo16kf

Gólnélküli félidőt követően a számtalan játékosát nélkülöző SZTE EHÖK SE két góllal nyerni tudott idei első bajnokiján, Gyömrőn.

Több játékosa nélkül lépett pályára az SZTE EHÖK SE 2016 első bajnokiján: a

Makra Zsolt

-

Dürgő Péter

páros által vezetett gárda kispadján ebből kifolyólag csupán három ember foglalt helyet. Ott volt viszont a télen igazolt két játékos is: Mucsi Máté és Kovács Milán is debütálhatott a csapatban. Ritka a sportágban, de most megtörtént: az első félidő nem hozott gólt. Főképp a szegediek dominanciájával telt az első játékrész, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott az EHÖK SE részéről - a jeget végül két perccel a szünet után

Vellai Áron

törte meg, majd hét perc alatt háromszor is betaláltak Bullás Imréék, innen pedig nem engedték ki a kezükből a meccset, igaz, a hazaiaknak a szépítés még összejött. Ezzel győzni tudott az évnyitón az SZTE EHÖK SE, és harminc pontjával továbbra is a harmadik helyen áll az NB II Keleti csoportjában. Az SZTE EHÖK SE legközelebb február elsején 19 órától a Gyöngyöst fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi futsal NB II Keleti csoport, 14. forduló

UFC Gyömrő - SZTE EHÖK SE 1 - 3 (0-0)

Gyömrő, vezette: Török Zsolt, Kiss Gergő (Harmath Zsolt)

Gyömrő:

Jansik - Blazsán, Maxim, Gerbovits, Vigh.

Csere:

Bartha, Maka, Molnár T., Potocska, Kuti, Karacs.

EHÖK SE:

Vasas - Szentes Bíró, Vellai, Bánóczki, Bullás.

Csere:

Mucsi, Kovács M., Csanádi.

Vezetőedző:

Makra Zsolt.

Gól:

Vigh (34') ill. Vellai (22'), Bullás (26'), Kovács M. (29') Makra Zsolt:

"Kicsit rányomta a bélyegét a játékunkra a sok hiányzó. A meccs nagy részében domináltunk, viszont a helyzeteink csak nagyon kis százalékát használtuk ki. Lehetett volna nagyobb különbségű győzelem is, nehezen sikerült az évkezdet, de reménykedünk a folytatásban. A játékkal elégedett lehetek, a helyzetkihasználással viszont nem."

Három ponttal térhet haza Gyömrőről az SZTE EHÖK SE.http://szegedma.hu/?p=603963

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.