Sport

Százaknak dedikált Szegeden Hosszú Katinka + FOTÓK

Százaknak dedikált Szegeden Hosszú Katinka + FOTÓK

2015. december 15., kedd
Százaknak dedikált Szegeden Hosszú Katinka + FOTÓK
hosszu_katinka_dedikalas011kf

Már jóval a 17 órára hirdetett dedikálás előtt kígyózott a sor az Árkádban a BioTech USA bolttól kezdődően: hétfőn délután az IronSeriesTour dedikáló sorozat Szegedre érkezett.

Új könyvét dedikálta hétfőn délután

Hosszú Katinka

: az IronSeriesTour 20 állomásból álló sorozata Szegedre érkezett. Igencsak méretes sor kígyózott már jóval a kezdés előtt, amely az idő haladtával sem akart fogyni. Nem úgy Hosszú Katinka és edzője, egyben férje,

Shane Tusup

mosolya és jókedve. Sugárzott mindkettejükből a jó kedv és a pozitivizmus, pedig a tempó igen feszített számukra, hiszen december elején még az izraeli rövidpályás Európa-bajnokságon vett részt Katinka, ahol hat aranyérmet nyert a bajai klasszis, majd ezt követően Indianapolisban az Egyesült Államok-Európa úszóversenyen vett részt - jóformán az Indianapolis Colts amerikai futballcsapat stadionjából érkezett meg Szegedre. A rajongók kéréseinek azonban maradéktalanul eleget tett hétfőn este Szegeden: az aláírások mellett készségesen állt a lencsék és mobiltelefonok elé, és biztatta, köszöntötte az embereket, üdvözölte szegedi rajongóit, megköszönve nekik a rengeteg biztatást és szeretetet, ami erőt ad neki az edzésekhez és a versenyzéshez, a kőkemény munkához. Mindabba, amit az IronLady képvisel, a mérhetetlen motivációba és pozitív gondolkodásba kóstolhattunk bele a sorozat szegedi állomásán.

Új könyvét dedikálta hétfőn délután Hosszú Katinka Szegeden - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=596545

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.