Sport

Kézilabda: szlovén beállóssal erősít a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: szlovén beállóssal erősít a MOL-Pick Szeged

2015. december 29., kedd
Kézilabda: szlovén beállóssal erősít a MOL-Pick Szeged
pick-montpellier06kf

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 3 éves szerződést kötött a szlovén válogatott beállóssal, Matej Gaberrel. Az 52-szeres válogatott játékos 2016 nyarától erősíti a csapatot - adta hírül a pickhandball.hu.

"Sikerült megállapodnunk

Matej Gaberrel

, és jövő nyártól a MOL-Pick Szeged keretéhez tartozik majd a szlovén válogatott kézilabdás. Montpellier-ben lejárt a szerződése, számára vonzó volt a felvázolt terv és elképzelés, amit elétettünk. Szeretne fejlődni és tanulni, úgy gondolja, hogy ezt Szegeden megteheti. Számára fontos volt

Juan Carlos Pastor

vezetőedző személye is, mert tudja, hogy a spanyol szakember kezei alatt még jobb játékossá válhat" – nyilatkozta

Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke a

klub honlapjának

. Matej Gaber 1991. július 22-én született Kranjban. 197 centiméter magas, 114 kilogramm. A 2008–2009-es idényben mutatkozott be a nemzetközi porondon, ekkor az EHF-kupában szerepelt. A 2012–2013-as idényben a Velenje játékosaként a BL-ben játszott, ekkor 28 gólt dobott. Egy év múlva a francia Montpellier csapatához igazolt. Játszott a szegediek ellen is a berlini EHF-kupa-döntőben, ahol végül a Pick legyőzte a francia csapatot. Az idei szezonban három gólt dobott Szegeden, míg Montpellier-ben csak védekezett, így nem szerzett gólt.

Luka Zvizej

és

Dean Bombac

után Matej Gaber lesz a Tisza-parti alakulat harmadik szlovén játékosa.

BRÉKING! Jövő nyártól hároméves szerződés köti a MOL-Pick Szegedhez a Montpellier szlovén válogatott beállósát, Matej Gabert! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598895

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.