Sport

Labdarúgás: a Mórahalom vette el a Szeged 2011 B veretlenségét

Labdarúgás: a Mórahalom vette el a Szeged 2011 B veretlenségét

2015. november 7., szombat
Labdarúgás: a Mórahalom vette el a Szeged 2011 B veretlenségét
morahalom_fk10_gs

Hatpontos derbit nyert a Szeged 2011 B ellen a Mórahalom: Magyar György tanítványai sikerükkel elvették riválisuk veretlenségét, valamint felkapaszkodtak a dobogó harmadik fokára.

A Mórahalom előtt adódtak a nagyobb lehetőségek az első félidő folyamán, amelyek közül végül a 28. percben

Dalibor Crkvenjakov

értékesített is egyet:

Pócs Tamás

harciassága után szerzett labdát, majd az alapvonalig jutott vele, és egy újabb csatát megnyerve sikerült középre ívelnie, a balról ívelt, magas labda pedig átszállt a szegedi kapus és védő felett is, a hosszún érkező Crkvenjakov pedig öt méterről a kapuba fejelt. A folytatásban is a homokhátiak előtt adódtak nagyobb lehetőségek: ezt végül a szünet után ismét Crkvenjakov használta ki, miután egy szabadrúgást követően

Zámbori

ívelte vissza a hosszú oldalra a labdát, ahol

K. Tóth

lövés helyett lekezelte a labdát, majd

Magyarhoz

tálalt, aki sarokkal a kapuval szemben álló Crkvenjakov elé passzolt, a csatár pedig spiccel

Hajagos

feje fölött lőtt a hálóba, 2-0. A hajrában ugyan a szépítés összejött a Szeged 2011-nek, és az utolsó percekben nyomtak is

Popovics Pál

tanítványai, de az egyenlítés már nem jött össze a vendégek számára, így 2-1-re nyert a Mórahalom, amivel elvette

Kovács Balázsék

veretlenségét a megyei I. osztályban, ezzel a három ponttal pedig a harmadik helyre léptek fel Magyar György tanítványai, míg a Szeged 2011 B két pozíciót is vesztett, és az ötödik helyről várhatja a folytatást. A következő fordulóban homokháti rangadó vár a Mórahalomra, hiszen jövő szombaton 13.30-tól Ásotthalomra látogatnak Szőke Péterék, a Szeged 2011 B pedig a Csongrádot fogadja a 14. játékhéten.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 13. forduló

Mórahalom VSE - Szeged 2011 B 2-1 (2-0)

Mórahalom, vezette: Bán Imre (Csöngető Endre, Gáleg Ferenc Lajos.)

Mórahalom:

Halász - Bokányi R., Szücs, Zsoldos, Pócs T., Zámbori (Cseh, 71'), Mészáros (Németh R., 85'), Szalma (Varga K., 82'), Magyar, K. Tóth (Bokányi B., 88'), Crkvenjakov (Pócs D., 67').

Játékos-edző:

Magyar György.

Szeged 2011 B.:

Hajagos - Vass, Barát, Dudás, Hoffman, Fodor, Pászka, Mucsi, Kovács, Szerencse, Lajkó.

Vezetőedző:

Popovics Pál.

Gól:

Crkvenjakov (28', 50') ill. Pászka (80')

Sárga lap:

Zámbori (55'), Mészáros (71') ill. Kovács (25'). Magyar György:

"Jobban akartuk a mai győzelmet, nagybetűs csapatként segítettük egymást elöl-hátul. A szív illetve az akarat és a küzdőszellem diadala volt a mai, de földön kell maradnunk, mert jön az újabb rangadó számunkra."

Popovics Pál:

"Ezen a meccsen örültünk, hogy ki tudtunk állni, sok volt a beteg, sérült játékosunk, próbáltuk is elhalasztani ezt a meccset. Két ifjúsági játékosunk játszott kezdőként, akik közül az egyikőjük sérült volt. Olyan csapattal álltunk fel, amelyik még nem játszott együtt soha. Azon vagyunk, hogy a játékosaink legyenek játékban, és hogy az első csapat edzője úgy tudjon hozzájuk nyúlni, hogy végig tudjanak játszani egy NB II-es vagy egy kupameccset."

Először kapott ki a Szeged 2011 B: Kovács Balázsék a homokhátságon hagyták veretlenségüket.http://szegedma.hu/?p=586922

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.