Sport

Szegedre érkezik A Sport Legyen a Tied! program

Szegedre érkezik A Sport Legyen a Tied! program

2015. október 9., péntek
Szegedre érkezik A Sport Legyen a Tied! program

A Magyar Diáksport Szövetség az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságának támogatásával ingyenes programsorozatot indított el a 7-14 éves korosztály számára. A Sport Legyen a Tied! programban az MDSZ országos sportági szakszövetségek közreműködésével, sportágakat bemutató, népszerűsítő eseményeket rendez, amelyek során 20 megyei és közel 200 helyi (iskolai) rendezvény zajlik. A tavalyi tanév 14 megyei sporteseménye után a sikersorozat az idei őszi félévben további 6 rendezvénnyel folytatódik.

Minden megye egy-egy sportlétesítményében 20-22 sportág (kézilabda, kosárlabda, asztalitenisz, atlétika, judo, röplabda, tenisz, torna, vívás, tollaslabda, labdarúgás, jégkorong, vízilabda, birkózás, evezés, kajak-kenu, kerékpár, korcsolya, ökölvívás, öttusa, sportlövészet, úszás) tart egy időben 1,5-2 órás bemutatkozót nemzetközileg elismert élsportolók jelenlétében. A sokszínű élményt nyújtó aktivitásokhoz a sporteszközöket a szakszövetségek biztosítják. Az esemény bárki számára ingyenesen látogatható. A Csongrád megyei rendezvényt október 12-én, hétfőn déltől tartják az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.