Sport

Labdarúgás: szerződést bontott a Hódmezővásárhely Bódi Attilával

Labdarúgás: szerződést bontott a Hódmezővásárhely Bódi Attilával

2015. október 20., kedd
Labdarúgás: szerződést bontott a Hódmezővásárhely Bódi Attilával
hfc_bekescsaba49_gs

A Hódmezővásárhelyi Futball Club elnöksége keddi ülésén felbontotta a felnőtt csapat edzőjének, Bódi Attilának a szerződését - adta hírül a egyesület portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

"A HFC elnöksége ezúton köszöni meg

Bódi Attila

eddigi munkáját és sok sikert kíván neki további edzői pályafutásához. Az elnökség keresi a megfelelő utódot, várhatóan a holnapi napon bejelentjük az új edző személyét" - írták még a levélben. A Makó FC-t elhagyó Bódi Attila a 2014/2015-ös szezon előtt vette át az akkor még a megyei I. osztályban szereplő HFC irányítását. Vezetésével a csapat veretlenül, mindössze hat pontot veszítve nyerte meg a bajnokságot, és harcolta ki ezáltal az osztályváltás lehetőségét. A vásárhelyi együttes ezzel egyidejűleg a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupában is aranyérmet szerzett, miután a döntőben hazai pályán 6-1-es sikert aratott az Ásotthalom felett. Marton Bencéék az NB III Közép csoport idei szezonjában ugyanakkor eddig nem teljesítettek túl jól, hiszen 12 fordulót követően mindössze 3 győzelemmel és 8 vereséggel a 17 résztvevőt magában foglaló táblázat 15. helyén szerénykednek. A Magyar Kupa főtáblájáról az első körben esett ki a HFC, mégpedig az osztálytárs Gyula elleni hazai 1-2-vel.

Elválnak egymástól Bódi Attila és a HFC útjai - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=582277

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.