Sport

Labdarúgás: zsinórban harmadjára nyert a SZEOL

Labdarúgás: zsinórban harmadjára nyert a SZEOL

2015. október 10., szombat
Labdarúgás: zsinórban harmadjára nyert a SZEOL
szeol-paksII16kf

Roppant fontos három pontot gyűjtött be Monoron a SZEOL SC: Tóth Ákos együttese egy góllal jobbnak bizonyult riválisánál, amelyet így pontszámban be is ért a tabellán.

Monor, 150 néző
2015. október 10., 15.00
Monori SE
SZEOL SC
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Gaál Gyöngyi •* Asszisztens: Mohos Mátyás Norbert, Bornemissza Norbert
0
-
1

NB III Közép csoport 11. forduló:

Monori SE - SZEOL SC 0 - 1 (0-1).

Monor, 150 néző. Vezette: Gaál Gyöngyi (Mohos Mátyás Norbert, Bornemissza Norbert)

Monor:

Komora - Benkó, Sárközi, Petrezselyem, Villányi, Horváth D., Petric, Miholics, Kiss K., Hunya, Selei.

Vezetőedző:

Tóth Mihály.

SZEOL:

Leindler - Grünvald, Gajág, Kormányos, Huszárik (Varga R., 62'), Beretka (Domonkos, 89'), Végh (Fülöp, 80'), Puskás, Forró, Maksimovic, Ondrejó.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Beretka (23')

Sárga lap:

Petric (47'), Kiss K. (67') Forró (28'), Huszárik (44').

Kiállítva:

Forró (77') Tóth Ákos:

"Boldogok vagyunk, mert nehéz helyen, felforgatott összeállításban nyertünk. Ami edzői szempontból a legnagyobb siker, hogy az ellenfélnek gyakorlatilag gólhelyzete sem volt, egy parázs hangulatú meccsen pár helyzetünkből egyet tudtunk értékesíteni. A csapat együttes munkájáról csak felsőfokon tudok beszélni."

Online közvetítésünk

VÉGE

90+7'
A jelzett öthöz képest még jó másfél percig tartott a meccs,de itt a vége: roppant fontos három pontot szerez Monoron a SZEOL, amely ezzel zsinórban harmadik győzelmét aratja, és pontszámban beéri mai ellenfelét.
90+3'
Egy újabb megtorlatlanul maradt durvaság, mármint a játékvezető részéről: Ondrejót a meccsen harmadjára tarolják le, de ezért sincs piros...
90+1'
Nem könnyű öt perc vár még a SZEOL-ra: Gaál Gyöngyi ugyanis még ötöt tesz rá a rendes játékidő végén.
89'
Harmadik cseréjét is kihasználja Tóth Ákos: Beretka Péter helyére Domonkos Csaba érkezik a SZEOL-ba.
87'
Ez veszélyes hazai támadásnak tűnt, de a bal oldali beadást alaposan elmérte a monori támadó, és jócskán átívelte a labdát a hosszúra, amely végül az oldalvonalon ment ki - jóval több volt elsőre ebben a lehetőségben.
82'
A kiállítás óta nagy erővel támad a Monor, az imént Horváth próbálkozott egy távoli, 25 méteres lövéssel, de labdája jócskán mellé szállt.
80'
Cserél a SZEOL rögtön a kiállítás után: Végh Ariel helyére Fülöp Tibor áll be az utolsó 10 percre.
77'
Ajaj, ez viszont nagy baj: Forró Attilára vezette a labdát a monori, aki eljátszotta, hogy feltartották őt, ezért pedig elég könnyedén előhúzta a sárgát a játékvezető, csak hogy Forrónak már volt így, így pirosat kap - az utolsó bő 10 percet emberhátrányban tölti a SZEOL.
76'
Az iménti esetnél Puskást rendesen eltalálták: ömlött az orrából a vér, el is kellett hagynia a pályát, de folytatni tudja a játékot a szegediek csapatkapitánya.
75'
Puskás tört be a tizenhatoson belülre, majd 10 méterről ideje és helye is lett volna lőni, azonban elég határozottan állították meg a kapitányt - ezért nem adott büntetőt a játékvezető.
72'
Megint egy bal oldali beadás okoz veszélyt a hazai kapu előtt: ezúttal a támadáshoz felzárkózó Gajág félfordulatból, kapásból lőtt volna, de az utolsó pillanatban elsodorták előle a labdát.
67'
Ondrejó újra befűzi Kisst, aki most hátulról, jócskán elkésve próbálja meg szerelni: ez nem jött össze neki, csak felrúgni tudta a szegedit, amiért sárgát kapott.
64'
Ez most veszélyes volt: egy szabadrúgás után sem Gajág, sem Forró nem tudott felszabadítani, ennek köszönhetően Petric lőhetett 14 méterről, de egy szegedi lábról szögletre vágódott kísérlete. A sarokrúgást kifejeli a szegedi védelem.
62'
Cserél Tóth Ákos: Huszárik Zsolt helyére a múlt héten a SZEOL-ban először eredményes Varga Richárd érkezett a pályára.
62'
Gajág lába már lövésre lendült, azonban a sípszó érvénytelenített mindent, ami ez után következett: egy felívelt szabadrúgás után az előrehúzódó védő teljesen tisztán maradt a tizenhatoson belül, azonban les miatt megállította az akciót a játékvezető.
56'
Az iramra továbbra sem lehet panasz, nagyon jó ritmusú mérkőzés, amit az utóbbi percekben egyre több kemény párharc is tarkít.
53'
Majdhogy nem megismétlődik az iménti jelenetsor! Beretka ismét remekül szökteti Maksimovicot, aki megint farkasszemet nézhet Komorával, a monori kapus azonban most ha nem is sokkal, de gyorsabb volt, és megelőzte a csatárt, így elpöckölte a labdát, mielőtt kapura lőhetett volna Maksimovic.
51'
A meccs legnagyobb helyzete marad ki! Beretka mesteri labdával ugratta ki Maksimovicot, akivel szemben csak Komora állt, 14 méterről azonban nem tudta elrúgni a kapus mellett Maksimovic, marad a 0-1!
50'
Ismét a játékvezető szól közbe: Maksimovic újabb remek bal oldalon vezetett akciója után adott középre, ahol az érkező Beretka már kapura is tette volna a labdát, de szabálytalannak látta őt a bíró, így kifelé szabadrúgással folytatódhat a meccs.
47'
Rögtön egy hazai sárgával indul a meccs, a meginduló Kormányost húzza vissza Petric, amit sárgával jutalmaz Gaál Gyöngyi.
46'
Folytatódik a mérkőzés.

SZÜNET

45+1'
Véget ér az első félidő, így a szünetben egy góllal vezet Monoron a kapura veszélyesebben futballozó SZEOL SC.
44'
Egy ártalmatlannak tűnő párharc végén Huszárikot figyelmezteti sárgával a játékvezető, ő a második szegedi sárgás.
43'
Kezd kicsúszni Gaál Gyöngyi kezéből a mérkőzés, az előbbi eset után több esetet is meglehetősen érdekesen ítél meg a sporttárs: a hazaiak nézői is osztják a véleményt, mi szerint mindkét fél kárára téved a játékvezető.
38'
Érdekes jelenet: Ondrejó rendesen beültette a hintába ellenfelét, majd mikor már a hazaiaknál volt a labda, Kiss Krisztián egyszerűen megütötte Ondrejót, aki a földre is rogyott, Gaál Gyöngyi azonban nem ítélt semmit az eset után...
32'
A hazai támadás végén a felívelt labda Beretka hátán pattan fel mintegy 30 méterre Leindler kapujától, a lecsorgót Petric nagy erővel, kapásból kapura tűzi, azonban talán ha egy másik kaput ráhelyeznénk a jelenlegi szegedi célterületre, akkor jó lett volna a lövés.
28'
Forró Attila kap jogos sárgát, miután a félpályánál rántja le ellenfelét - ez volt szezonbeli harmadik figyelmeztetése.
27'
Maksimovic megint el tud menni a bal oldalon, majd a középre tett labdája is jól kanyarodik: azonban Végh és Beretka egymáshoz nagyon közel helyezkedett, így egyikük sem tudta kapura tenni azt.
27'
Végh Ariel szenved kisebb fejsérülést: Magosi gyúrónak kellett ellátnia a szegedi játékost, aki ezt követően folytatni tudta a játékot.
24'
Majdnem itt a második! Beretka lövése lepattan a csatárhoz közel álló védőről, majd visszapattan Beretkára, akiről nagyon kevéssel a kapufa mellé vágódik a labda - kis szerencsével itt lett volna a második szegedi gól.
23'
GÓÓÓÓL! Vezet a SZEOL! Megvan az eredménye a szegedi mezőnyfölénynek, Ondrejó remekül ment el az oldalvonaltól a tizenhatosig, majd az alapvonalig is lecselezte magát, ahonnan középre adott, és az érkező Beretka közelről a hálóba passzolta a labdát védője szorításában - nehéz eldönteni, hogy a menteni igyekvő védő még játékba avatkozott-e, de adjuk Beretkának a találatot, 0-1!
21'
Kisebb kavarodás után a szegedi kaputól 15 méterre keresik a labdát a felek, majd leghamarabb Selei észlel, és rögtön kapura is lő, de kísérlete mintegy fél méterrel a jobb kapufa mellett hagyja el a pályát.
20'
Kiss és Horváth kényszerítője után utóbbi az oldalvonaltól húz a kapu fele, majd 18 méteres, lapos lövését magabiztosan fogja Leindler.
19'
Egyelőre mindig van egy közbelépő monori védő, most Ondrejó középre ívelését fülelik le Beretka elöl: továbbra is mezőnyfölényben futballozik a SZEOL.
16'
Maksimovic robog el ismét a bal oldalon, majd már úgy tűnt, beadása remek lesz az érkező Beretka számára, azonban a szinte a semmiből feltűnő védő menteni tudott Beretka elöl.
15'
Forró adja el a labdát a félpályánál, amivel rögtön indították is a hazaiak Seleit, aki ugyan kedvező helyzetben volt, de Gajág a tizenhatos vonalánál beérte, és szerelte őt.
12'
Itt a második szegedi korner: Maksimovic sarkazása után Puskás adott volna be, de szögletre mentettek a hazai védők: a sarokrúgást Huszárik azonban most nagyon laposan íveli be, így ezt a hazai védelem hatástalanította.
8'
Nagy lendülettel kezdte a meccset a SZEOL, amely egy újabb akciót fejez be lövéssel: Puskás kísérlete azonban közel fél méterrel kerüli el a monori kaput.
7'
Micsoda védés! Maksimovic viharzott el a bal oldalon, majd középre ívelt, ahol az érkező Végh Ariel kapásból, ballal kapura is tűzte, a bal felsőbe tartó labdánál azonban óriási bravúrt mutatott be Komora!
5'
Kormányos most eljut az alapvonalig, és most nem is tudják megakadályozni a centerezésben, de ez most mély lett tőle, így a rövid kapufánál fel tudta szedni Komora.
4'
Beretka cselezgetett a félpályánál, majd Puskás játszotta meg, aki külsővel Kormányost indította, azonban mire beadhatta volna Kormányos, már pont odaért egy hazai láb, mindenesetre tetszetős támadás volt a SZEOL-tól.
3'
Kiegyenlítődik a szögletarány: a hazaiak is kisétálhatnak a sarokba, azonban ez a szöglet sem jelent nagy veszélyt a kapura.
1'
Rögtön egy szegedi szöglet az első percben, a SZEOL első akciója sarokrúgással végződik: a középre ívelt labdát az érkező játékosok elől Hunya bólintotta ki a mezőnybe.
1'
A Monor kezdte a mérkőzést. A hazaiak tiszta fehérben játszanak, míg a SZEOL a hagyományos kék-fekete összeállításban lép pályára.

14:55

- Közel egy éve járt itt legutóbb a szegedi csapat, azóta pedig jó néhány dolog megújult, felépült Monoron: a felújított játékteret a meccs előtt locsolták és hengerelték, de egy újonnan épült klubház és egy új, nagy műfüves pálya is a monori labdarúgók rendelkezésére áll az egy évvel ez előtti körülményekhez képest.

14:50

- A sérültek közül végül Rácz László és Buzási Péter sem tudta vállalni a játékot, ahogy Makra Zsolt sincs ott ma a SZEOL-ban. Először kezd a szezon során a nyáron igazolt Huszárik Zsolt, Tóth Ákos pedig a kispadról Szabó Gergő kapus mellett Fülöp Tibort, Varga Richárdot, Domonkos Csabát és Ördögh Kristófot vetheti be a meccs során.

14:43

- Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a SZEOL SC monori bajnokija. A hazaiak legutóbb még szeptember elején kaptak ki, reméljük, ezt a sorozatot ma megszakítják a szegediek.

A mérkőzés Gaál Gyöngyi sípszavára 15 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

FOCIFANOK! Ma délután két izgalmasnak ígérkező derbit is ÉLŐben tudósítunk számotokra! Íme:Monor - SZEOL15.00: http://szegedma.hu/?p=578527Kiskundorozsma - HFC II.15.00: http://szegedma.hu/?p=578653

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.