Sport

Labdarúgás: a hajrában bukott el Szentlőrincen a HFC

Labdarúgás: a hajrában bukott el Szentlőrincen a HFC

2015. október 17., szombat
Labdarúgás: a hajrában bukott el Szentlőrincen a HFC
hfc_bekescsaba13_gs

Ismét pont nélkül maradt a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportjában: Bódi Attila tanítványai mintegy tíz perccel a meccs vége előtt kiegyenlítettek, de ez is kevés volt ahhoz, hogy legalább egy ponttal távozzon Szentlőrincről.

Nem túl jó passzban érkezhetett Szentlőrincre a Hódmezővásárhelyi FC: az újonc vásárhelyiek az előző négy bajnokijukat egyaránt elvesztették. Kiegyenlített játék folyt a pályán, igazából egyik csapat sem tudott a másik fölé nőni, majd a gól nélküli szünet után a 69. percben egy igencsak kérdőjeles büntetővel tudott vezetést szerezni a Szentlőrinc. Mindössze tíz percig vezetett a hazai csapat: a HFC szintén egy tizenegyessel egalizálni tudott, ezt Szabó Dávid váltotta gólra. A HFC megpróbálta megnyerni a meccset, nem elégedett meg a döntetlennel, a legtöbben ugyanakkor már elkönyvelték a döntetlent, amikor az utolsó percben egy, a Gyulán kapott gólhoz hasonló, ide-oda pattogó labda végén a csereként beállt Vukan Nikolic valahogy begyömöszölte a labdát, ezzel pedig megnyerte a meccset csapatának, így a HFC ismét pont nélkül maradt. Ezzel zsinórban az ötödik vereségét szenvedte el a vásárhelyi együttes, amely jövő héten a nulla pontos, sereghajtó Szekszárd otthonában javíthatja ki az elmúlt időszak eredményeit.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 12. forduló

Szentlőrinc SE - Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (0-0)

Szentlőrinc, vezette: Lapath Dávid (Szép II Sándor, Rózsás Rita)

Szentlőrinc:

Pacéka - Hajnal, Kalmár, Zámbó, Mezei (Nikolic, 58'), Kiss M., Lóth (Füredi, 73'), Turi, Harsányi (Ruff, 89'), Berdó, Tóth M.

Vezetőedző:

Reith Róbert.

HFC:

Bordás - Komáromi, Tóth I., Markovic, Faragó, Tóth J., Lazinica, Szabó M. D. (Varga R., 79'), Bartyik N., Maravic (Nagy A., 58'), Fábián (Dordevic, 70'). Vezetőedző: Bódi Attila.

Gól:

Tóth M. (69', büntetőből), Nikolic (90+3') ill. Szabó M. D. (79', büntetőből)

Sárga lap:

Füredi (77'), Pacéka (78') ill. Markovic (60'), Szabó M. D. (61'), Lazinica (76'). Bódi Attila:

"Nagyon nehéz bármit is mondanom, mérhetetlenül el vagyok keseredve. Amit eredményességben mutatunk, az szánalmas. Olyan gödörben vagyunk, ami elmondhatatlan, nem találok szavakat. Egy ilyen szintű negatív szériában lehet keresni felelősöket, de úgy gondolom, hogy ezt csak mi tudjuk megváltoztatni. Ennek az alapja az kell, hogy legyen, hogy jelen pillanatban nem egymásban kell keresnünk a hibát, hanem mindenki magában keresse a hibát, és értékelje át, hogy min kellene változtatnia. Ha az önértékélesünk működik, akkor fogunk tudni változtatni, kilépünk a dologból, ha nem, akkor csak széthúzunk, és még mélyebbre süllyedünk. Úgy érzem, ezt a meccset meg kellett volna nyernünk, e helyett egy nehezen minősíthető gólt kaptunk a végén, de ez most azért van, mert ebben a szériában vagyunk. Nekünk kell változtatni valamin, hogy megforduljon ez a jelenlegi állapot. Ma nem játszottunk jól, de az ellenfél sem játszott jobban nálunk."

Az utolsó pillanatokban maradt pont nélkül a HFC Szentlőrincen.http://szegedma.hu/?p=581173

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.