Sport

Elmosta az eső a díjugratás megyei döntőjét + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Elmosta az eső a díjugratás megyei döntőjét + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2015. október 13., kedd
Elmosta az eső a díjugratás megyei döntőjét + FOTÓK (FRISSÍTVE)
algyoi_dijugrato12_gs

Az elmúlt hétvégén Algyőn rendezték a Csongrád Megyei Díjugrató Bajnokság döntőjét, azonban az időjárás közbeszólt: a szombati Algyő Nagydíjat még megrendezték, a vasárnapi döntőket azonban elhalasztották.

Mint arról

Ferenci Richárd

, a Csongrád megyei Lovas Szövetség elnöke tájékoztatta portálunkat, a vasárnapi elmaradt döntőket október 23-án, azaz jövő hét pénteken pótolják, a helyszínt pedig a domaszéki Equest Lovarda biztosítja.

Korábban írtuk

Nem volt kegyes az időjárás a lovasokhoz az elmúlt hétvégén: a szombati elődöntők még rendben lezajlottak, azonban a nagy mennyiségű lehullott csapadék versenyre alkalmatlanná tette a pályát, így a vasárnapi döntőket elhalasztották, a pótlásról várhatóan a héten dönt a Csongrád Megyei Lovas Szövetség. „Nagyon szép számú nevezés érkezett, végül 264 start lett a hétvégére, így több mint 100 ló, és mintegy nyolcvan lovas volt ott a rendezvényen. A szombati nap tökéletesen lezajlott, viszont a vasárnapot elmosta az eső, azt már nem lehetett megrendezni. E miatt most nem volt bajnokavatás, most pedig versenyt futunk az időjárás-jelentésekkel, most keresünk egy olyan hétvégét és helyszínt, amikor ezt az elmaradt versenyt meg lehet rendezni, amire a versenyzők viszik magukkal a szombati eredményeiket. Veszélyes lett volna a vasárnapi verseny megrendezése” - mondta el portálunknak

Ferenci Richárd

, a Csongrád Megyei Lovas Szövetség elnöke. Az Algyő Nagydíj első két helyét a domaszéki Equest lovarda lovasai szerezték meg:

Busi Sándor

lett az első,

Szekeres Ágota

pedig a második, a harmadik helyet pedig az Algyői Lovasklubban versenyző

Zajzon András

szerezte meg.

AZ időjárás közbeszólt: az eső miatt nem tudták megrendezni a Csongrád Megyei Díjugrató Bajnokság döntőjét. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=579473

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.