Sport

Életveszélyes az öltöző - betiltották a szőregi futballpályát

Életveszélyes az öltöző - betiltották a szőregi futballpályát

2015. október 16., péntek
Életveszélyes az öltöző - betiltották a szőregi futballpályát
szoreg-kistelek31kf

Az MLSZ Csongrád megyei fegyelmi bizottsága 2015. december 15-éig megvonta a Szőregi RSE pályaválasztási jogát. Az ok: életveszélyes az öltöző.

Betiltotta a szőregi labdarúgópálya használatát október 13-i ülésén az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága. A döntés értelmében a Szőregi RSE sportklub valamennyi korosztálya máshol köteles rendezni mérkőzéseit egészen december 15-éig. Az ok: életveszélyessé nyilvánították a szőregi létesítmény öltözőjét, így ott biztonságosan lehetetlen tartózkodni, sporttevékenységet folytatni. A Szőregi RSE megye I-es felnőttcsapata szombaton épp ezért már Deszken fogadja a Csongrádot, míg a klub összes hétvégi utánpótlás-mérkőzését elhalasztotta. A SZEGEDma.hu információi szerint az MLSZ Csongrád megyei igazgatója hatáskörénél fogva megfellebbezi a fegyelmi bizottság döntését, és haladéktalanul egyeztetést kezd Szőreg önkormányzati képviselőjével a kialakult helyzetről, a sportlétesítmény kritikus állapotáról.

Életveszélyesnek ítélték a szőregi focipálya öltözőjét - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=580660

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.