Sport

Asztalitenisz: holland túra vár a Floratomra

Asztalitenisz: holland túra vár a Floratomra

2015. október 5., hétfő
Asztalitenisz: holland túra vár a Floratomra
asztalitenisz_pingpong

A hétvégén Hollandiába látogat a Floratom Szeged AC Probart együttese, hiszen Zoetermeerben rendezik az asztalitenisz ETTU Kupa második csoportkörét.

Az "A" jelű kvartett első kiemeltje a kínai és koreai játékossal megerősített házigazda Enjoy&Deploy Taverso gárdája, ahol a magyar

Sebestyén

is szerepel. Szintén jelentős játékerőt képvisel a belga TTC Sokah Hoboken csapata és a rutinos olasz együttes, az A.S.D. Marcozzi. A sorozat következő körét október 30. és november 1. között rendezik, a legjobb 24 csapat közé a négyfős csoport első két helyezettje jut tovább. Az előző körben csoportgyőztes szegedi együttes a

Vitsek

,

Gerold

,

Magyar

,

Lukács

felállításban küzd a továbbjutásért. Érdekesség, hogy a Floratom korábban a

Dudás

,

Kószó A.

, Lukács összeállításban már vendégszerepelt a holland városban, akkor az azóta jelentősen megerősödött házigazdát 3-1, a belga riválist 3-0 arányban győzte le.

A Floratom Szeged AC Probart hollandiai programja:

Október 10.:

14.00: Floratom Szeged AC Probart – Enjoy&Deploy Taverzo (NED) 19.00: Floratom Szeged AC Probart – A.S.D. Marcozzi (ITA)

Október 11.:

11.00: Floratom Szeged AC Probart – TTC Sokah Hoboken (BEL)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.