Sport

Labdarúgás: elvesztette az újoncok csatáját a HFC

Labdarúgás: elvesztette az újoncok csatáját a HFC

2015. szeptember 19., szombat
Labdarúgás: elvesztette az újoncok csatáját a HFC
hfc_bekescsaba13_gs

Az NB III Közép csoportjában szintén újonc Pénzügyőr együttesénél vizitált a Hódmezővásárhelyi FC: Bódi Attila tanítványai nem tudtak pontot szerezni a két újonc csapat találkozóján.

Két újonc gárda találkozott az NB III Közép csoportjának nyolcadik fordulójában: a Hódmezővásárhelyi FC a BLASZ I. tavalyi bajnoka, a Pénzügyőr SE otthonában lépett pályára. Kiegyenlített mérkőzésen csupán egyetlen gól döntött, amit nem a HFC szerzett: a gól nélküli első félidőt követően a pasarétiek házi gólkirálya,

Gyürki Gergő

értékesítette a megítélt tizenegyest, szezonbeli ötödik találata pedig győzelmet ért a támadásokban ezúttal pontatlanul játszó Hódmezővásárhely ellen, ezzel a HFC megint egy olyan mérkőzést bukott el, ahol nem feltétlenül volt rosszabb ellenfelénél. A HFC ezzel ötödik vereségét szenvedte el az idei bajnokságban, és a 12. helyen áll a bajnokságban.

Bódi Attila

tanítványai a következő héten Csongrád megyei rangadót játszanak, hiszen a Felső Tisza-parti stadionba, a SZEOL SC-hez látogatnak.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 8. forduló

Pénzügyőr SE - Hódmezővásárhelyi FC 1-0 (0-0)

Budapest, Pénzügyőr SE sporttelep. Vezette: Sipos Tamás (Máyer Gábor, Révész Csilla)

Pénzügyőr:

Hajdú G. - Szabó B., Buzás, Bíró, Luczek (Meggyes, 88'), Karvalics, Lannert, Gyürki (Feil, 90'), Sztrunga, Varga-Sebestyén, Iflinger (Kovács D., 70').

Vezetőedző:

Vatai Attila.

HFC:

Bordás - Komáromi, Tóth I., Faragó (Mihálffy, 81'), Markovic, Varga R. (Tóth J., 66'), Tóth A., Szabó M. D. (Dordevic - a szünetben), Bartyik N., Fábián.

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Gól:

Gyürki (62', büntetőből)

Sárga lap:

Varga-Sebestyén (62') ill. Fábián (47'), Bartyik N. (52'), Markovic (86'). Bódi Attila:

"El vagyok keseredve, jelen pillanatban balek csapat vagyunk. Amikor kikapunk egy olyan mérkőzésen, ahol jobbak vagyunk, mint az ellenfél, akkor úgy érzem, hogy ez egy balekság. Dolgozik a csapat, megcsinálja a megbeszélt dolgokat, képtelenek voltunk gólt szerezni, a második félidőt végig uraltuk. Nem a Pénzügyőrt szeretném leminősíteni, mert a Pénzügyőr egy nagyon jó csapat, mi is jól játszottunk, de nem tudtuk ezt eredményre váltani. Amíg ezt a csapat nem tanulja meg, addig gondban is leszünk. A fő feladat, hogy megtanuljam, hogy tudom a csapatot győzelemre vezetni úgy, hogy bizonyos képességeknek már a birtokában van. Mentalitásban, összpontosításban ha jobbak vagyunk, akkor simán nyerjük ezt a meccset. Még nem találkoztunk olyan csapattal, akinél azt mondtuk volna, hogy realitás volt, hogy megvertek bennünket. Ötödik vereséget szenvedtük el úgy, hogy egy csapat sem volt jobb, mint mi, de ez a mi hibánk. Nem futballoznunk kell jobban, hanem meg kell tanulnunk nyerni. Hozzá vagyunk szokva, hogy a megyeegyben sétálva 4-5 gólt rúgva tudtunk nyerni, ez az én dolgom, hogy a játékosaimat eljuttassam arra a szintre, hogy az kevés, hogy jó csapat vagyunk, nyernünk kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.