Sport

Kezdő csoportba várja az érdeklődőket a Szandzsu Thai Box egyesület

Kezdő csoportba várja az érdeklődőket a Szandzsu Thai Box egyesület

2015. szeptember 29., kedd
Kezdő csoportba várja az érdeklődőket a Szandzsu Thai Box egyesület
Rehák

A szegedi Szandzsu Thai Box kezdő csoportot indított, ahová folyamatosan várják az érdeklődőket.

Szegeden évek óta egyre nagyobb az érdeklődés a Thai Box küzdősport iránt. A Szandzsu Thai Boksz klub éppen ezért szeptembertől - a haladó csoportja mellett - ismét indított kezdő csoportot is, ahová minden érdeklődőt szertettel várnak, kortól és nemtől függetlenül.

Helyszín:

Eötvös József Gimnázium, Szeged, Csongor tér 1.

Kezdőknek:

Kedden, Csütörtökön 18.00-19.00-ig

Haladóknak:

Kedden, Csütörtökön 19.00-20.00-ig

Szandzsu-kezdő

A klub eddigi tapasztalata, hogy az érdeklődők között egyre nagyobb számban vannak a gyengébb nem képviselői, valamint a negyven év körüli, illetve feletti urak, de természetesen korra és előképzettségre való tekintet nélkül mindenkit szívesen látnak az edzéseken. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a szegedi edzéseket meglátogatják majd a sportág rangos képviselői is, hogy szakmai és technikai tanácsokkal segítsék az edzésmunkát. Köztük például

Rehák György

is, akit a Thai Box hazai úttörőjeként tartanak számon. Részletekről érdeklődni a helyszínen, illetve a 06-30-578-5251 telefonszámon, vagy a klub Facebook profilján lehet.

Kezdő harcosokat vár újonnan induló csoportjába a Szandzsu Thai Box egyesület - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=575510

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.