Sport

Labdarúgás: lenullázta a HFC a Monort

Labdarúgás: lenullázta a HFC a Monort

2015. augusztus 16., vasárnap
Labdarúgás: lenullázta a HFC a Monort
hfc_bekescsaba23_gs

Második hazai mérkőzését is megnyerte a Hódmezővásárhelyi FC, miután 2-0-ra legyőzte a vendég Monort az NB III Közép csoport 3. fordulójában.

Bódi Attila

tanítványai az első félidőben

Kökény Tamás

szöglet utáni fejese révén szereztek vezetést, majd a szünetet követően a nyáron igazolt

Mihálffy Zsolt

lőtte meg első találatát vásárhelyi színekben egy

Fábián Imrével

való összjáték befejezéseként.

Szatmári Róbert

először védte tétmeccsen az együttes kapuját, és rögtön meg is őrizte azt a góltól, így a HFC begyűjtötte második sikerét a bajnokságban. Marton Bencéék a következő körben az Újbuda otthonába látogatnak.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 3. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC - Monori SE 2-0 (1-0)

Hódmezővásárhely. Vezette: Csonka Bence (Viczián Mátyás, Zahorecz Roland).

HFC:

Szatmári - Tóth J., Komáromi, Kökény, Marton, Markovic, Faragó (Varga 20'), Bartyik N., Tóth A. (Bartyik R. 67'), Fábián, Mihálffy (Brizik-Bodrogi 87').

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Monor:

Komora - Benkó, Tóth M. (Hunya 53'), Petrezselyem, Villányi, Horváth, Petric (Szabó E. 61'), Sárközi, Nádházi, Tóth Á., Selei (Vékei 16').

Vezetőedző:

Tóth Mihály.

Gólszerzők:

Kökény (34'), Mihálffy (51').

Sárga lap:

Komáromi (70'), Bartyik N. (84'), Bartyik R. (85'), Fábián (90+4'), ill. Tóth Á. (15'), Villányi (58'). Bódi Attila:

"A szerdai kupameccsen hiányoltam kicsit az akaratot a csapatból, de ami akkor nem volt meg, az most itt előjött. Az első félidőben jól is játszottunk, a másodikban pedig ugyan mezőnyfölényben volt a Monor, de ettől függetlenül meg tudtuk duplázni az előnyünket. Ez nekünk nyugalmat adott, az ellenfelünk pedig teljesen meddő mezőnyfölényben játszott, gyakorlatilag nem jutottak el helyzetig. Nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül le tudtuk hozni a találkozót. Az elmúlt három mérkőzésen rendre volt olyan jelentős hibánk, amiből gólt, gólokat kaptunk, ezt most sikerült kiküszöbölni. Elégedett vagyok mind a játék minőségével, mind a hozzáállással. Úgy gondolom, a nézők is jól szórakoztak, és magabiztosan győzelmet hoztunk ezen a mérkőzésen, ami nagyon fontos volt."

Nagyszerű győzelmet aratott a Hódmezővásárhely a Monor ellen - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=560101

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.