Sport

Labdarúgás: nem tudta legyűrni a Szeged-Grosics aradi ellenfelét

Labdarúgás: nem tudta legyűrni a Szeged-Grosics aradi ellenfelét

2015. július 11., szombat
Labdarúgás: nem tudta legyűrni a Szeged-Grosics aradi ellenfelét
szeged_2011_kaposvar15_gs

Egygólos vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a Szeged 2011-Grosics Akadémia a román másodosztályba frissen feljutott UTA Aradtól.

Klausz László

tanítványai második mérkőzésüket játszották le a felkészülési időszakban, egy héttel korábban a Hódmezővásárhellyel szemben végeztek

2-2-es döntetlenre

. A szegedi együttes jövő szombaton ismét összecsap az UTA Araddal, a visszavágót idegenben rendezik. A keretre vonatkozóan friss hír, hogy a fiatal saját nevelésű támadó,

Manga Zsolt

kölcsönben Tatabányán kezdi meg a következő szezont. A Békéscsabáról érkezett

Balogh Miklóssal

pedig hamarosan megegyezhet a klub.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia – FC UTA Arad 0-1 (0-0)

Gyula, Grosics Akadémia.

Szeged:

Szántai (Molnár - a szünetben) - Farkas, Balogh (Zabari - a szünetben), Tóth G., Mészáros (Berde - a szünetben), Oláh G. (Pászka - a szünetben), Zelenyánszki (Veselinov - a szünetben), Geiger, Hegedűs M., Oláh L. (Andorka - a szünetben).

Vezetőedző:

Klausz László. Klausz László:

"Azt gondolom, jó úton haladunk, annak ellenére, hogy az igazolások egyelőre nem úgy jöttek, ahogy szerettem volna. A srácok ugyanakkor nagyon jól dolgoznak, csinálják a felkészülést. Nagyon fáradtak, de sikerült magukat és az ellenfelet is felpörgetni arra a játékritmusra, amit szeretnénk. Jól ment a letámadásos játék, kevésszer tudta kihozni az ellenfelünk a labdát. Igaz, hogy kikaptunk, de rengeteg helyzetet alakítottunk ki, szép akciókkal. Azt gondolom, az a pár néző, aki ma kijött, jól szórakozott. Fontos lenne, hogy a nézőket vissza tudjuk csalogatni. Támadójátékot játszunk, sajnos azonban az i-re a pontot nem tudtuk ma feltenni. Van még hátra pár hét a felkészülésből, úgyhogy dolgozunk még ezen, de nem lesz nagy probléma, meg tudjuk oldani, amit elterveztünk. Ami a keretet illeti, jelenleg 21-en vagyunk, abból ketten kapusok. Mindenképpen szeretném 24-25 főre bővíteni a csapatot, minőségi játékosokkal, akik azért egy pár csatát már átéltek a pályán. Kell, hogy legyenek olyanok, akikre felnézhetnek a fiatalok."

Egy góllal kikapott edzőmeccsen a Szeged-Grosics a román másodosztály újoncától - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=552977

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.