Sport

Labdarúgás: meccset vesztett az Újszentiván a zöld asztalnál, harmadik a Csengele

Labdarúgás: meccset vesztett az Újszentiván a zöld asztalnál, harmadik a Csengele

2015. június 22., hétfő
Labdarúgás: meccset vesztett az Újszentiván a zöld asztalnál, harmadik a Csengele
ujszentivan_bordany10_gs

Múlt pénteki ülésén jogosulatlan játékosszerepeltetés miatt a MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottsága levont négy pontot az Újszentiván SE megyekettes csapatától.

A döntés indoklása szerint a május 16-án lejátszott Újszentiván - Székkutas mérkőzésen

Berta Dániel László

mezőnyjátékosként lépett pályára a találkozó 89. percében. A 17 éves játékos ugyanazon a napon már végigjátszott egy összecsapást, nevezetesen a két klub ifjúsági együtteseinek U19-es bajnokiját. A szabályok értelmében azonban a felnőttek között már csak kapusként szerepelhetett volna. Az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóság Versenybizottsága június 17-én az érintett mérkőzést - az Újszentiván elleni eljárás megszüntetésével - jóváhagyta,

Kun-Szabó Tibor

, a Csengele elnök-vezetőedzője azonban fellebbezést nyújtott be a döntés ellen, amit a Fellebbviteli Bizottság megalapozottnak talált. A hiba okán a bizottság négy pont levonással büntette a vétkes egyesületet, amely így a Csongrád megyei II. osztályban 55 helyett 51 egységgel zárt, az 53 pontot számláló Csengele pedig egy helyet előrelépve a harmadik pozícióban végzett.

Egy 17 éves játékos egyetlen percnyi játéka kibabrált az Újszentivánnal - harmadik lett utólag a Csengele a megyei II. osztályban. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=548655

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.