Sport

Kézilabda: Hegedüs Márk 2+2 évre írt alá a Pickhez

Kézilabda: Hegedüs Márk 2+2 évre írt alá a Pickhez

2015. június 19., péntek
Kézilabda: Hegedüs Márk 2+2 évre írt alá a Pickhez
pick_aalborg_mj-31_hegedus_mark

A közelmúltban a válogatottban is láthattuk Hegedüs Márkot, a MOL-Pick Szeged beállósát, aki az idén robbant be a csapatba, most pedig meghosszabbított szerződését a Pick-el.

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának magyar válogatott beállósa,

Hegedüs Márk

2+2 éves szerződést kötött a csapattal. A tehetséges játékos hosszú távra tervez a kétszeres magyar bajnokkal. -

olvasható a hír

a MOL-Pick Szeged hivatalos honlapján. Emlékezetes idényen van túl Hegedüs Márk, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa. Az idény első öt hónapját Cegléden töltötte kölcsönben, majd decemberben

Juan Carlos Pastor

vezetőedző visszarendelte a fiatal játékost. A spanyol szakember

Zubai Szabolcs

és

Vladimir Vranjes

mellett számított a fiatal beállós játékára. Az Aalborg elleni hazai BL-meccs emlékezetesre sikerült számára, hiszen a sérült Zubait helyettesítő Hegedüs öt gólt szerzett. – Márk meghálálta azt a bizalmat, amit Pastor mestertől kapott, és a spanyol szakember komolyan számol vele a következő szezonban is. Július 1-jétől 2+2 éves szerződést írtunk alá, így beállósunk 2017-ig biztos, hogy csapatunk játékosa marad – nyilatkozta

Szögi Nándor

, a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának operatív igazgatója. – Nagyon örültem annak, hogy a klub meghosszabbította a megállapodásomat, és továbbra is a MOL-Pick Szegedben játszhatok. Felejthetetlen marad az idény, jó visszagondolni rá. Hatalmas lökést adott ez nekem, még nagyobb munkára ösztönöz. Az pedig, hogy bemutatkozhattam a magyar válogatottban, csodás dolog volt. Édesanyám mondta, hogy amikor látott a himnusz alatt, teljesen elérzékenyült. Nem tagadom, én is hasonló helyzetben voltam, nagyszerű érzés volt a nemzeti csapatban szerepelni. Hosszú távra tervezem Szegeden, bízom benne, hogy a játékommal rászolgálok arra, hogy minél tovább a csapatot erősítsem – nyilatkozta Hegedüs Márk, a MOL-Pick Szeged játékosa.

2+2 éves szerződést kötött a fiatal beállós a MOL-Pick Szegeddel.http://szegedma.hu/?p=548317

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.