Sport

Labdarúgás: már elérhető a megyei igazgatóság gyönyörű új honlapja

Labdarúgás: már elérhető a megyei igazgatóság gyönyörű új honlapja

2015. május 18., hétfő
Labdarúgás: már elérhető a megyei igazgatóság gyönyörű új honlapja

Az új http://www.csongrad.mlsz.hu/ portált folyamatosan fejlesztik, csinosítják, és 2015. június 30-ig a régi www.cslsz.hu is működik.

2015. május 18-án, hétfőn 11.51-től elérhető az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóság új honlapfelülete a

http://www.csongrad.mlsz.hu/

címen - tájékoztatja a Csongrád megyei labdarúgás szereplőit, barátait portálunkon keresztül a megyei igazgatóság. Mint közölték, a gyönyörű felület minden megyében azonos dizájnú, a tartalom azonban értelemszerűen más-más. Csongrád megyében az érdeklődők egyelőre a helyi futballfejlesztésekről tájékozódhatnak, valamint az igazgatóság felépítéséről, elérhetőségeiről kaphatnak információkat, de hamarosan a legfrissebb híreket is itt érik majd el. A 2014/15. évi bajnokságok végéig a régi www.cslsz.hu és az új portál párhuzamosan fut majd, 2015. július 1-jétől azonban csak az új honlap lesz elérhető. "Erre sok-sok fotó és mérkőzéstudósítás fog felkerülni stratégiai partnerünk, a SZEGEDma.hu jóvoltából" - zárul a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.