Sport

Kihívás Napja: csaknem egymillióan sportoltak országszerte

Kihívás Napja: csaknem egymillióan sportoltak országszerte

2015. május 21., csütörtök
Kihívás Napja: csaknem egymillióan sportoltak országszerte
kihivas_napja05kf

Csaknem egymillióan sportoltak szerdán Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvényén, a Kihívás Napján, melynek fő célja az aktív testmozgás népszerűsítése.

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) csütörtöki tájékoztatása szerint a települések közötti versenyekben a lakosság számának megfelelően hét kategóriában lehetett részt venni. Idén Hernádszentandrás, Nagynyárád, Szank, Nyíradony, Makó, Kazincbarcika és Újpest bizonyult a legsportosabbnak. Az iskolák versenyében az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézménye végzett az első helyen, megelőzve a Radnóti Miklós Általános Iskola Csákberényi Tagiskoláját és az Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskolát. A résztvevők az idén összesen több mint 70 millió percet sportoltak, többet, mint a tavalyi, közel 68 millió perces időtartam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.