Sport

Kézilabda: tíz góllal nyert az FKSE Algyő Ózdon

Kézilabda: tíz góllal nyert az FKSE Algyő Ózdon

2015. május 11., hétfő
Kézilabda: tíz góllal nyert az FKSE Algyő Ózdon
ozd_fkse_algyo

Bár a múlt heti Lajosmizse elleni győzelemmel beváltotta az EX-ON FKSE ALGYŐ ígéretét, biztosította bennmaradását az NB I/B-s bajnokságban, a fiúk mégsem lazítottak a héten. Komoly munkájuknak meg is lett a gyümölcse: tízgólos győzelmet arattak Ózdon.

Az első félidőben felváltva estek a találatok, hol a hazaiak, hol a vendégek előnyét jelezte az eredményjelző tábla. A félidőben döntetlen volt az állás. A második játékrészt az algyőiek kezdték jobban. Kihasználva az ellenfél pontatlanságait hamar megnyugtató fölényre tettek szert, amelyet a végjátékban növelni is tudtak. Ehhez természetesen ismét igazi csapatmunkára, jó taktikára, dinamikus támadójátékra, kemény védekezésre és bravúros kapusteljesítményekre volt szükség.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 25. forduló:

Ózdi KC - EX-ON FKSE Algyő 23-33 (14-14)

Ózd, Városi Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Ágnecz Tamás, Sipos Ottó.

FKSE Algyő:

KISS O. - AMBRUS 2, KOCSIS 10, Zöldy 2, GAZSÓ 1, KARDOS 4, Béleczki 2.

Csere:

Farkas, Deák (kapusok), Pál 3, SZEPESI 4, RAFFAI 3, Teimel 1, Varga 1, Zsadányi.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"A heti edzésmunka is mutatta, hogy a hétvégén harapni fognak a fiúk. Bíztam abban, hogy győzni tudunk Ózdon. Hihetetlen élmény volt, amikor a mérkőzés végén az ellenfél szurkolótábora megtapsolta a csapatunkat. Már ezért is érdemes volt dolgozni! Megvannak az új ózdi hősök..."

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 21. forduló:

FKSE Algyő II. - Kunszentmártoni KSK 25-30 (10-14)

Algyő 50 néző. Vezette: Papp, Tajti.

FKSE Algyő II.:

Stavri - Czirják , Morva 6, Vörös 3, Kiss, Kovács 1/1, Zombori 3.

Csere:

Pallér, Andor (kapusok) Berta L., Berta T., Szécsi 6/2, Tóth, Berta K., Pádár 2, Bozsák 4.

Edző:

Barok István. Bark István:

"A sport olyan, mint az élet. Egyszer fenn, egyszer lenn. Tavaly az utolsó előtti fordulóban a bajnokság megnyerését ünnepeltük, most az utolsó meccs előtt már kiestünk. Mindkettő megérdemelt volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.