Sport

Kézilabda: tizenegy gólos SZKKSE-vereség Vácott

Kézilabda: tizenegy gólos SZKKSE-vereség Vácott

2015. május 16., szombat
Kézilabda: tizenegy gólos SZKKSE-vereség Vácott
szkkse-vac18kf

A múlt héten már eldőlt, hogy búcsúzik a női kézilabda NB I-től a Szeged KKSE együttese, amelynek még két mérkőzése volt hátra a szezonból. A Vác vendégeként 15 percig szoros meccset játszott a szegedi együttes, majd nem bírta megállítani a hazaiakat.

Hornyák

gólja indította a találkozót, majd

Zsilák

és a jól teljesítő

Termány

találataival fordított az SZKKSE, amely szűk húsz percig tartotta a lépést a Váccal, és csupán kétgólos hátrányban volt. (8-6) Ezt követően lerohanta a Vác a szegedieket, amely több gyors kontragól végén is betalált, zsinórban négy váci találat született, így már hattal léptek meg Bíró Blankáék.

Selmeci Sarolta

még a félidő vége előtt megkapta harmadik két percét, így rá már nem számíthatott

Marosán György

a második játékrészben, amelyet nyolcgólos hátrányban kezdett az SZKKSE. A második félidőben ugyan 23-11-nél egymás után ötször is betaláltak

Barján Biankáék

, de lendületük már nem tartott ki addig, hogy még szorosabbá tegyék a mérkőzést, amelyet a Vác végül 11 góllal tudott megnyerni. Az élvonaltól már biztosan búcsúzó SZKKSE-nek még egy mérkőzése van hátra ebből a szezonból, Marosán György együttese jövő szombaton, május 23-án az MTK otthonában zárja az évadot.

Női kézilabda NB I, rájátszás a 9.-12. helyért, 5. forduló

Ipress Center Váci NKSE–Szeged KKSE 34–23 (18–10)

Vác, 400 néző. V: Bócz László, Wiedemann Viktor.

Vác:

Bíró B. – JOVETIC 9, Tóth E. 1, Farkas V. 3/1, FÜLÖP 5, Hornyák D. 5/3, Szondi 2. Csere: Balog, Sztranyan (kapusok), Hansághy 1, Hámori 1, DAKOS 3, Helembai 2, Pelczéder, Stefanovic 2, Bató.

Vezetőedző:

Ottó Katalin

SZKKSE:

Dobó M. – Barján 3, Zsilák 1, Selmeci, TERMÁNY 6, Gulyás 3, Szabó E. 3/2. Csere: Futaki (kapus), Aron, Hárs 2, LACKOVIC 5.

Vezetőedző:

Marosán György.

Kiállítások:

0 perc ill. 14 perc

Hétméteresek:

5/4 ill. 2/2. Ottó Katalin:

"A győzelem volt a lényeg a mérkőzésen, amelyen nehéz volt úgy elosztani a játékidőt, hogy mindenki megfelelő bizonyítási lehetőséget kapjon. Készülünk a helyosztóra."

Marosán György:

"A nagyobb játékerőt képviselő csapat nyerte a mérkőzést, amelyhez gratulálok és további sikereket kívánok."

Szezonbeli utolsó előtti mérkőzésén Vácott lépett pályára az SZKKSE a női kézilabda NB I-ben - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=538154

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.