Sport

Hátország: Temesváron Interligáztak a SZEOL SC fiataljai

Hátország: Temesváron Interligáztak a SZEOL SC fiataljai

2015. május 6., szerda
Hátország: Temesváron Interligáztak a SZEOL SC fiataljai
labda_labdarugas_foci_mj

Temesváron jártok a SZEOL SC fiataljai a legutóbbi Interliga fordulóban, ahol nem mindennapi körülmények között kellett helytállniuk.

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2004-es korosztály)

SZEOL SC-Berényi Gyermek FC 3-2

Gól: Indre Balázs, Süli Bence, Horváth Zalán.

SZEOL SC-ACS Poli Timisoara 2-4

Gól: Horváth Zalán (2).

SZEOL SC-CS FC Electrica TM 1-3

Gól: Bogdán Bence.

Kispál Csaba

A csapat tagjai:

Ménesi Edvárd, Ádelhardt Rajmond, Bogdán Bence, Tóth Attila, Kovács Péter, Mészáros Máté, Süli Bence, Horváth Zalán, Buchholcz Barnabás, Rádai Bálint, Indre Balázs.

Edző:

Kispál Csaba. Kispál Csaba:

"Maximálisan meg voltam elégedve a fiúk akaratával és a játékával a temesvári Interliga fordulón! Nem tudom megérteni a román játékvezetőket, miért nem tudnak részlehajlás nélkül levezetni egy 11 éves gyerekeknek kiírt tornát! Sokkal jobb eredményt tudtunk volna elérni a két temesvári csapat ellen, ha a játékvezetők nem befolyásolják a mérkőzést. Ez Temesváron rendszeresen probléma."

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2005-es korosztály)

SZEOL SC-Berényi Gyermek FC 3-3

Gól: Lippai Gergely (2), Mahler Gergő.

SZEOL SC-ACS Poli Timisoara 3-2

Gól: Mahler Gergő (2), Lippai Gergely.

SZEOL SC-CS FC Electrica TM 2-4

Gól: Mahler Gergő (2).

Kovács Péter

A csapat tagjai:

Zelman Levente, Mahler Gergő, Orosz Lőrinc, Farkas Patrik, Kozma Tamás, Heipl Benjamin, Lippai Gergely, Szvétecz Konrád, Petrovics Máté, Rabecz Botond, Varga Zétény.

Edző

: Kovács Péter. Kovács Péter:

"Nehéz fordulóra számítottam, mert jellemző ránk, hogy ha átlépjük az országhatárt, akkor kizökkenünk a saját játékunkból. Sajnos ez most is így volt, ebben nem tudtunk előre lépni. Az első mérkőzésen érthetetlen döntések, rossz technikai megoldások, tompaság és gyámoltalanság uralta a játékunkat. A Poli elleni találkozóra mentálisan összekapták magukat a gyerekek, és agresszivitásban valamint küzdeni tudásban felnőttek a román csapat szintjére. Az utolsó mérkőzésünk a mezőny egyik legerősebb csapata ellen volt, és úgy kezdtünk, mintha most estünk volna be a majálisról: 3 perc után 0:2. Ezt követően aztán már jó iramú meccset játszottunk, de összességében ezen a vasárnapon fociból keveset mutattunk."

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2006-es korosztály)

Berény Gyermek FC-SZEOL SC 4-10

Gól: Kriska Milán (3), Somodi Krisztián (2), Baltás Benedek (2), Tóth Miklós, Német Márk, Holecska-Jankó Juvenal.

ACS POLI Timisoara-SZEOL SC 2-2

Gól: Somodi Krisztián, Baltás Benedek.

CS FC Elektrica TM-SZEOL SC 1-1

Gól: Baltás Benedek.

Vándor Zsolt

A csapat tagjai:

Tóth Miklós, Szögi Erik, Kis Balázs, Baltás Benedek, Német Márk, Somodi Krisztián, Simon Marcell, Kriska Milán, Szélpál Máté, Holecska-Jankó Juvenal.

Edző:

Vándor Zsolt. Vándor Zsolt:

"Az első olyan forduló volt, amikor mindhárom mérkőzésen „jelen volt” az akarat, és a küzdeni tudás. Ezek a jellemzők párosultak a helyenként jó játékkal, így sikerült szakítani egy rossz hagyománnyal, veretlenül, pontokkal tértünk haza Temesvárról."

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2007-es korosztály)

SZEOL SC-Berényi Gyermek FC 6-1

Gól: Beder Máté 2, Vereska Hunor 2, Fodor Patrik, Mádi Szabolcs.

SZEOL SC-ACS Poli Timisoara 6-1

Gól: Árva Zalán 2, Fodor Patrik 2, Beder Máté, Mádi Szabolcs.

SZEOL SC-CS FC Electrica TM 1-2

Gól: Árva Zalán.

Kulacsik Tamás

A csapat tagjai:

Ábel Martin, Árva Zalán, Beder Máté, Fodor Patrik, Koczkás András, Nagymihály Ákos, Süli Róbert, Varró Márk, Vereska Hunor, Mádi Szabolcs.

Edző:

Kulacsik Tamás. Kulacsik Tamás:

"Az eredményekkel és a mutatott játékkal elégedett vagyok. Hasznos kirándulás volt, bár az „állatkerti látványosságokat” kihagytam volna: láncokkal. lakatokkal lezárt pálya a meccsek alatt, kerítés tetején lógó hazai „szurkolók”, pályára bedobált ásványvizes flakonok, meccs közben dühödt ragadozóként pályára berohangáló hazai edző… Büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen körülmények között is sportemberhez méltóan viselkedtek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.