Sport

Futsal: lépéselőnybe kerülhet az SZTE EHÖK SE

Futsal: lépéselőnybe kerülhet az SZTE EHÖK SE

2015. május 17., vasárnap
Futsal: lépéselőnybe kerülhet az SZTE EHÖK SE
szte_ehok-nyirgyulaj16kf

Azt követően, hogy az elmúlt fordulóban szabadnapos volt az SZTE EHÖK SE, hétfőn este a rájátszás harmadik résztvevőjével, a Göcsej SK-val mérkőzik meg az újszegedi sportcsarnokban. Cserenkó Szabolcs együttese egy újabb győzelemmel jelentős előnyre tehetne szert a rájátszásban.

Nyugati riválisa ellen folytatja a rájátszást a szegedi egyetemista együttes. A

Nyírgyulaj elleni győzelem

után szabadnaposak voltak

Bullás Imréék

, akik számára nem is születhetett volna jobb eredmény a Nyírgyulaj és a Göcsej meccsén, ugyanis 3-3-s döntetlent játszott egymással a két együttes. A zalaegerszegi székhelyű Göcsej elég magabiztosan húzta be a nyugati csoport bajnoki címét, 24 forduló alatt 22 győzelmet, egy döntetlent és csupán egyetlen vereséget könyvelt el a gárda. Mivel jelenleg is két pontos előnyben van az EHÖK SE a többi csapattal szemben, így inkább a vendégekre nehezedhet némi nyomás, hiszen amennyiben újra nyerni tudnának

Cserenkó Szabolcs

tanítványai, öt pontra duzzadna előnyük a visszavágók előtt.

Online

Hétfőn 19 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az SZTE EHÖK SE - Göcsej SK NB II-es futsal bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

„Annyit megtudtunk ellenfelünkről, hogy elég magas játékosok alkotják keretüket, ugyanakkor dinamikus játékot játszanak. A futsal mozgásokat nagyon szépen csinálják, fiatal és idősebb játékosok egyenlő arányban találhatóak náluk. Gyorsan, jól játsszák a futsalt, van egy nagyon jó kapusuk, valamint jó pár utánpótlás futsal válogatott játékosuk is van. Nálunk most van néhány probléma, vannak sérültjeink, de létszámproblémáink nem lesznek. Berendezkedünk arra a játékra, amit tudunk, egy biztos, hogy egy nagyon masszív védekezést kell produkálnunk, hogy eredményesek legyünk ezúttal is” – mondta el portálunknak a hétfői mérkőzést megelőzően Cserenkó Szabolcs, az SZTE EHÖK SE edzője. Ahogy a gárda trénere hozzátette, hazai pályán mindenképpen győzni szeretnének. „Remélem, minél többen jönnek ki hétfőn, és egy szoros meccsen be tudjuk gyűjteni a három pontot. Futballnyelven szólva, ha az első két meccset megnyerjük, akkor ha hátra nem is dőlhetünk, de már biztosan tudunk játszani az NB I-ért. Bízunk magunkban, az ellenfél is biztosan motiváltabb lesz, tudva, hogy mi nyertünk az első meccsen” – fogalmazott Cserenkó Szabolcs, hiszen a hat ponttal szinte garantált, hogy legalább az osztályozót érő második hely megvan a rájátszásban. A szegediek trénere nem számíthat

Igor Bilic

és

Dalibor Crkvenjakov

játékára, míg

Deák Donát

egy strandlabdarúgó mérkőzésen szenvedett bokasérülést, így az ő játéka is kérdőjeles hétfőn este. A hétfőn 19 órakor kezdődő mérkőzésre ahogyan eddig is, ezúttal is ingyenes lesz a belépés.

A nyugati bajnokot fogadja a futsal NB II rájátszásában hétfőn este az SZTE EHÖK SE.http://szegedma.hu/?p=538232

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.