Sport

Tánc: dobogós helyekkel tért haza a Kozmosz Magyarkanizsáról

Tánc: dobogós helyekkel tért haza a Kozmosz Magyarkanizsáról

2015. április 24., péntek
Tánc: dobogós helyekkel tért haza a Kozmosz Magyarkanizsáról
kozmosz_egyesulet

A szegedi Kozmosz Egyesület lelkes táncosai április 18-án már harmadik ízben vettek részt a szerbiai Magyarkanizsán megrendezett 23. EuroShow Dance Fest Nemzetközi Táncversenyen.

Az egyesület 50 tehetséges táncos fiatallal vett részt a nagyszabású versenyen: 6 formáció és 2 páros mérhette össze a tudását az Európa több pontjáról érkező vetélytársakkal. A Kozmosz oktatói kiemelt gondossággal állítják össze a kis diákok tánc-koreográfiáját, hogy az életkori sajátosságaikhoz és fizikumukhoz igazodjon, valamint az akrobatikák biztonságosan, balesetmentesen megtanulhatóak legyenek. Egy-egy zenére tökéletesen megkomponált táncterv végleges előadásához évek munkája szükséges. A nemzetközi versenyen óvodás korú, iskolás és felnőtt sportolók vettek részt a Kozmosz színeiben.

A Kozmosz Egyesület eredményei:

Lengyel Csongor, Kecskeméti Evelin: 3. hely Csányi Gergő, Pipicz Nikolett: 2. hely Aranyhaj: 3. hely Dumagépek: 2. hely Komisz Kozmik: 1. hely Neon-X: 3. hely Rocksztárok: 2. hely Macskanő: 4.hely

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.