Sport

Röplabda: két fronton is fontos győzelmeket aratott az SZTE EHÖK SE

Röplabda: két fronton is fontos győzelmeket aratott az SZTE EHÖK SE

2015. április 7., kedd
Röplabda: két fronton is fontos győzelmeket aratott az SZTE EHÖK SE

Egy hétvége alatt összesen három győzelmet zsebelt be az SZTE EHÖK SE a női, illetve a férfi röplabda NB II-ben.

A férfiak mezőnyében kétszer is sima győzelmet aratott az universitas székesfehérvári riválisával szemben. A szegedi együttes három ponttal vezeti így a bajnokságot egy fordulóval a befejezés előtt. A csapat az utolsó fordulóban a magyar serdülő röplabda-válogatott vár Izsákon, egy újabb siker pedig bajnoki címet jelentene

Strezeneczki Gyula

tanítványai számára.

Férfi röplabda NB II (2015. március 29.):

SZTE EHÖK SE - Felsővárosi Masita Sunburst (Székesfehérvár) 3:0 (25:17; 25:20; 25:14) SZTE EHÖK SE - Felsővárosi Masita Sunburst (Székesfehérvár) 3:0 (25:19, 25:18; 25:9)

Szegedi siker a lányoknál is:

A múlt hétvégén a női együttes lépett pályára, és a másodosztály Keleti csoportjának listavezetője végül magabiztosan, 3-0-ra verte a dobogó legalsó fokán álló Honvéd alakulatát.

Női röplabda NB II Keleti csoport, 15. forduló:

SZTE EHÖK SE (1.)– Honvéd Zrínyi SE Budapest (3.) 3:0 (25:11, 25:22, 25:17)

SZTE EHÖK SE:

Ttóth-Borszéki, Selmeczi, Molcsányi, Krcelic, Horuczi, Csintalan.

Csere:

Ádám D. (liberó), Morvai.

Edző:

Berkes Zoltán. Berkes Zoltán:

"A kiváló játékosokból álló ellenfelünknek az első játszmában nem sok esélyt hagytunk, a játék minden elemében azt nyújtottuk amire képesek vagyunk. A továbbiakban visszavettünk a koncentrációból, és így kétségtelenül izgalmasabb játék alakult ki. Gratulálok a CSAPATOMNAK!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.