Sport

Kézilabda: jövőre sem indul a Pick a SEHA Ligában

Kézilabda: jövőre sem indul a Pick a SEHA Ligában

2015. április 21., kedd
Kézilabda: jövőre sem indul a Pick a SEHA Ligában
pick_komlo22_gs

Szögi Nándor, a MOL-Pick Szeged operatív igazgatója szerint nem elég bő a keretük, hogy részt vegyenek a SEHA Ligában - írja a vs.hu.

A

cikk szerint

tavaly

anyagi okokra hivatkozva

állt el a SEHA Ligában való indulástól a MOL-Pick Szeged, idén a játékoskeret szűkösségét hozta fel

Szögi Nándor

operatív igazgató. A DigiSport Reggeli Start című műsorában elmondta: "A részünkről nincs tervbe véve jövőre sem a SEHA-ligában való indulás. Ahhoz, hogy egy ilyen sok utazással járó, erősebb mérkőzéseket is magában foglaló sorozatban részt vegyünk, több játékosra lenne szükség". Elmondása szerint ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is szerepelnek majd, emellett a Magyar Kézilabda Szövetséggel (MKSZ) "folytatott versenynaptár tárgyalások alapján a Magyar Kupában is hamarabb kapcsolódik be a két nagy, ez úgy megemeli a mérkőzésszámot, hogy a SEHA-liga nem fér bel". "Egyetlen új játékos érkezése várható, akit a héten jelenthetünk be. A csapat egyébként együtt marad, ez megkönnyíti a szakmai munkát is" – tette hozzá Szögi, aki reméli, hogy a csapat vezetőedzője,

Juan Carlos Pastor

ki tud találni valamit és képesek lesznek meglepni az MKB-MVM Veszprémet hétvégén, a Magyar Kupa négyes döntőjében, ahol valószínűleg összekerülnek a döntőben.

Jövőre sem indul a Pick a SEHA Ligában - túl szűkös a játékoskeret. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=529938

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.