Sport

Kézilabda: felemásra sikerült az FKSE Algyő hétvégéje

Kézilabda: felemásra sikerült az FKSE Algyő hétvégéje

2015. április 20., hétfő
Kézilabda: felemásra sikerült az FKSE Algyő hétvégéje
fkse_algyo

Négy góllal maradt alul az EX-ON FKSE Algyő az Orosháza U23 otthonban, Dankó Ervin legénysége húsz ponttal a táblázat hetedik helyén áll.

Győzelmi reményekkel utaztak az algyőiek Békés megyébe, bár tudták, a bajnokság utolsó fordulóira a fiatal NB I-es játékosokkal megerősített Orosháza komoly ellenfélnek számít. A játékvezetői felfogás sem a vendégeket segítette: a hamar passzívnak ítélt támadás sok felelőtlen befejezést szült, így csak vereség lehetett a mérkőzés vége.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 23. forduló:

Orosházi FKSE U23 - EX-ON FKSE Algyő 31-27 (19-11)

Orosháza, Városi Sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Szécsi Mihály, Szőke István.

FKSE Algyő:

Kiss O. - Ambrus 5, Raffai, Zöldy 1, Gazsó 3, KARDOS 7, Béleczki 3.

Csere:

Deák (kapus), Engi, Pál, Szepesi 1, KOCSIS 7, Miksi, Valaczkai, Teimel, Varga, Zsadányi.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"Próbálunk kimászni a magunk ásta gödörből. A mai napon már voltak biztató jelek a küzdőképességünkben. Feljutó csapatként az egyik legnagyobb problémánk az állandó formaingadozás."

A szerencse a bátrakat segíti

Egy utolsó pillanatokban szerzett góllal aratott idegenbeli győzelmet az FKSE Algyő második csapata az NB II Délkeleti csoportban.

Kiskunmajsai SE - FKSE Algyő II. 24-25 (10-10)

Kiskunmajsa 200 néző, vezette: Szegedi, Száva. FKSE Algyő II.: STAVRI-CZIRJÁK 4, PÁL Á. 5, Berta T., ZSADÁNYI 2, Morva, Zombori.

Csere:

Andor (kapus), BERTA L., KISS, Vörös 3/1, Kovács, MIKSI 7, Szécsi 3/2, Pádár 1, Pál V.

Edző:

Barok István Barok István:

"A „Fortes fortuna adiuvat” igazsága megint győzedelmeskedett. A lefújás előtt három másodperccel lőttük a győztes gólt. Sajnos a legeredményesebb játékosunk az utolsó hazai gólnál súlyosan megsérült, így természetesen az Ő nevét kiabáltuk a meccs utáni összeállásnál!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.