Sport

Jiu-jitsu: tizennégy érmet szereztek a szegedi versenyzők Jászberényben

Jiu-jitsu: tizennégy érmet szereztek a szegedi versenyzők Jászberényben

2015. április 23., csütörtök
Jiu-jitsu: tizennégy érmet szereztek a szegedi versenyzők Jászberényben
jaszviadal_03

Húsz egyesület 200 versenyzője mérte össze tudását a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség első nagy létszámú, nyílt versenyén Jászberényben.

A nyílt viadalon birkózó, kempo, brazil jiu-jitsu, MMA, judo és kick-box versenyzők is indultak. Az önvédelmi és filozófiai irányzatú ju-jitsu szervezetek közül a MOB egyedül a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetséget ismeri el a hazai szervezetek közül. Hatalmas előre lépés ez a ju-jitsu hazai történetében. A szövetség célja egyesíteni a különböző ju-jitsu iskolák versenyzési szándékú sportolóit és nemzetközi szintre emelni a hazai versenyzőket. A versenyen csak küzdelmi számok voltak. A Szegedi Ju-Jitsu és a Kisteleki Kistérség Küzdősport Egyesület összesen öt versenyzője három versenyszámban indult, végül 10 arany-, 2 ezüst-, és 2 bronzérmet szereztek.

Jitsu Gi

I. Rusz Gergő, Balogh Dominik, Rácz Botond, Gémes Levente II. Rusz Regő

Jitsu Nogi

I. Rusz Gergő, Balogh Dominik, Rusz Regő II. Rácz Botond III. Gémes Levente

Jitsu Fight

I. Balogh Dominik, Rusz Regő, Gémes Levente III. Rácz Botond

Edző:

Rusz Alajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.