Sport

Labdarúgás: döntetlent játszott a Szentlőrinccel a SZEOL + FOTÓK

Labdarúgás: döntetlent játszott a Szentlőrinccel a SZEOL + FOTÓK

2015. március 14., szombat
Labdarúgás: döntetlent játszott a Szentlőrinccel a SZEOL + FOTÓK
szeol-szentlorinc31kf

Bár gól és emberelőnybe is került a SZEOL, nem tudta itthon tartani a három pontot a Szentlőrinc ellen, hiába volt több lehetősége a szegedieknek, meg kell elégedniük az egy ponttal.

Folytatni szerette volna jó sorozatát a SZEOL a harmadik fordulóban a Szentlőrinc elleni hazai meccsén, hiszen egy hazai ESMTK elleni győzelem mellett a Váctól tért haza egy ponttal a szegedi együttes. Ennek megfelelően támadólag lépett fel a SZEOL, és bár nem kimondott ziccerekig jutott

Tóth Ákos

együttese, de dominált a mezőnyben, és többször jutott el a szentlőrinci kapuig, mint ellenfele

Leindler

kapuja elé. Negyed órát kellett várni az első gólra, az eső áztatta pályán

Bata

remek esernyőcsele után kihúzták a támaszkodó lábát, ami után büntetőt rúghatott a SZEOL: sértett pedig nagyon pontosan, a bal kapufa belső élére lőtte a labdát, ezzel vezetett a SZEOL. A folytatásban picit leült a mérkőzés, bár a gólt követően szinte rögtön egyenlíthetett volna a Szentlőrinc, de a félidő második része kevés lehetőséget hozott. A SZEOL próbálkozott kreatív támadásokkal, de nem tudta növelni előnyét a szünetig. A második félidőben is hasonlóan folyt a játék, bár kissé bátrabban futballozott a Szentlőrinc. Csendesen csordogált a találkozó, majd a Szentlőrinc fölénybe került: előbb

Dlusztus

nagy mentése megakadályozta a vendégeket az egyenlítésben, de

Gránicz

lövésénél már tehetetlen volt a szegedi védelem. Negyed órával a vége előtt Grániczot kiállította a játékvezető, így emberelőnybe került a SZEOL, amely be is szorította ellenfelét a kapuja elé, de

Ngalle

és Dlusztus révén két nagy lehetőséget is elpuskázott a hajrában, így meg kellett elégednie az egy ponttal Puskáséknak. Ezzel nagy lehetőséget szalasztott el a szegedi együttes, amely egy győzelemmel az élmezőny mögé felzárkózhatott volna, így viszont maradt a tizedik helyen. A SZEOL legközelebb március 21-én, 15 órától a feljutásra törő Kozármisleny otthonában lép pályára.

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, 200 néző
2015. március 14., 14.30
SZEOL SC
Szentlőrinc SE
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Jakab Árpád • asszisztens: Mohos Mátyás Norbert, Bornemissza Norbert.
1
-
1

NB III Közép csoport, 18. forduló

SZEOL SC - Szentlőrinc SE 1 - 1 (1-0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, 200 néző. Vezeti: Jakab Árpád (Mohos Mátyás Norbert, Bornemissza Norbert)

SZEOL:

Leindler - Hacker, Bjedov, Puskás, Dlusztus, Grünvald, Beretka, Végh (Ngalle, 67'), Kormányos (Faragó, 67'), Bata (Busa, 80'), Ondrejó.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Szentlőrinc:

Ivancsics - Hajnal, Turi T. (Berkics, 64'), Gránicz, Lóth, Várda, Tóth M., Zámbó, Kalmár (Tóth Á., 23'), Bartal, Mezei (Kónya, 56').

Vezetőedző:

Nagy Tamás.

Gól:

Bata (15' - tizenegyesből) ill. Gránicz (65')

Sárga lap:

Végh (37'), Bjedov (45'), Puskás (66')

Kiállítva:

Gránicz (75') Tóth Ákos:

"Sajnálom, mert úgy gondolom, hogy két pontot elvesztegettünk ma. Korán vezetést szereztünk, uraltuk is a játékot, és kicsit úgy éreztem, hogy bele is nyugodtunk, más nem történhet, csak nyerhetünk. Kicsit derült égből villámcsapásként kaptuk az egyenlítő gólt, aztán hiába támadtunk, ezúttal nem sikerült a győztes gól megszerzése, mint két héttel ez előtt, bár most jobban megérdemeltük volna, mint akkor."

Online közvetítésünk

VÉGE
90+4'
Még rá is tett a mutatott hosszabbításra Jakab, de véget vet a meccsnek, nem tudja kihasználni emberelőnyét a SZEOL, amely ismét 1-1-s döntetlent játszik, akárcsak a múlt héten. Nagy esélyt szalasztott el ezzel a szegedi együttes, egy verhető ellenféllel szemben játszott döntetlent Tóth Ákos együttese.
90+1'
Dlusztus tud félfordulatból lőni a tizenhatoson belülről egy felívelt labda után, de nem találja el a kaput. Nem biztos, hogy lesz még ekkora lehetősége a SZEOL-nak...
90+1'
Három perc hosszabbítást jelez a játékvezető.
90'
Egy jobb oldali szabadrúgást ível be középre Puskás, Bjedov pedig rá is tudja fejelni, és a kapufa érintésével megy mellé a labda!
87'
Nyom a SZEOL, minden szegedi az ellenfél térfelén tartózkodik, de nem tudnak helyzetbe kerülni Puskásék, a Szentlőrinc minden játékosa védekezik.
82'
Ngalle! A szögletet Hacker csúsztatja meg a hosszúra, ahol Ngalle érkezik, aki egy méterről nem tudta befejelni, bár vissza kellett "nyúlnia" érte, nehéz mozdulat volt.
81'
A Szentlőrinc szabadrúgását Leindler húzza le, majd egyből indítja Busát, aki a második hullámban érkező Ondrejót indítja, Ondrejó egészen az alapvonalig vitte, beadását pedig az utolsó pillanatban vágja ki Tóth Ákos szögletre.
80'
Kihasználja utolsó cseréjét is Tóth Ákos: Batát Busa váltja a SZEOL-ban.
78'
Puskás bal oldali szöglete érkezik a rövidre, ahol kevéssel marad le Faragó, majd az ötösön belül megpattanó labdát fogja Ivancsics.
75'
Emberelőnybe kerül a SZEOL! Gránicz ütötte meg egy párharc során Dlusztust, amiért a bíró egyből piros lappal kiállította, nagy esélyt kapott ezzel a szegedi együttes.
72'
Faragó! Centiket tévesztett az imént beállt csatár, Ondrejó húzott el a jobb oldalon, majd a tizenhatosnál érkező Faragó elé tálalt, aki kapásból, belsővel ellőtte a labdát, ami a felső léc fölött hagyta el a játékteret.
67'
Kettőt cserél Tóth Ákos: Végh és Kormányos hagyja el a pályát, Faragó és Ngalle érkezik a SZEOL-ba.
66'
Puskás kap sárgát egy kemény belépő után az ellenfél térfelén.
65'
Gól, egyenlít a Szentlőrinc. Az eddig agilisan játszó Gránicz vett át egy labdát az ötös jobb oldali sarkánál, majd el tudta lőni a labdát, és pontosan a hosszú alsó sarokba vágta, 1-1.
64'
Kihasználja harmadik cserelehetőségét a Szentlőrinc, Turi helyére Berkics érkezik.
63'
Dlusztus blokkolása menti meg a SZEOL-t a kapott góltól, miután egy baloldali centerezés került Tóth Márk elé, aki közelről rálőtte, de Dlusztus blokkolt.
60'
Ondrejó visszatért a pályára, folytatni tudja a játékot. Az eső továbbra sem lankad, most hosszú idő után a vendégek végezhetnek el egy szögletet, de Bjedov kifejeli a beívelt labdát.
58'
Ondrejó kiabál hatalmasat, miután a térdére kap egy rúgást, lent marad a szegedi játékos, majd sántikálva hagyja el a pályát, átmenetileg emberhátrányban a SZEOL.
56'
Cserél a Szentlőrinc, Mezei hagyja el a pályát, Kónya váltja őt.
54'
Ondrejó indítására is jól mozdul ki Ivancsics, Bata ezúttal is csak centikkel marad le a labdáról. Aktívan kezd a SZEOL, de egyelőre nem tudta "megdolgoztatni" a szentlőrinci kapust.
52'
Nagy iramban kezdődött a második játékrész, most Kormányos megcsúsztatott labdájára ér oda éppen hogy Ivancsics az érkező Bata előtt.
46'
Folytatódik a meccs, az eső egyre erősödik, a szünetben egyik fél sem változtatott.
SZÜNET
45+1'
A rövid ápolás után ahogy elvégzi a szabadrúgást a Szentlőrinc, le is fújja az első félidőt Jakab játékvezető. Jól kezdett a SZEOL, majd egy jogos büntetővel vezetést is szerzett, utána viszont kevés helyzet alakult ki az első 45 perc alatt.
45'
Bjedov kap lapot, egy félpályánál a vendégek Tóth Ákosával ugrik fel fejelni, a csereként beállt vendég játékos a földön marad a párharcot követően.
43'
Gránicz indult meg a balösszekötő helyén, majd egy befele cselt követően jobbal lőtt a tizenhatos sarkáról, de labdája méterekkel elkerülte a kaput. A labda a SZEOL-nál van többet, de az utóbbi időben egyre bátrabban játszik a Szentlőrinc is.
39'
Három szentlőrinci támadó indult meg három szegedi védővel szemben, az indítás azonban megcsúszott a füvön, így Leindler begyűjthette a labdát.
37'
Végh Arielé a meccs első sárgája, miután a félpályánál szabálytalankodott Várdával szemben.
32'
Jó helyről végezhet el szabadrúgást a Szentlőrinc, a kaputól 18 méterre, közel a tizenhatos jobb sarkától lőhetnek: Gránicz kísérletét azonban magabiztosan fogja Leindler.
26'
Távolról veszélyeztet a SZEOL is: egy szögletet fejel ki a vendég védelem, majd Végh küzd meg egy labdával, végül jó 20 méterről kapura is tűzi a bőrt, de Ivancsics védi a bal sarok felé tartó lövést.
23'
Cserél a Szentlőrinc: percekkel korábban Végh és Kalmár ütközött egy fejpárbaj során, aminek következtében Kalmár nem tudja folytatni a játékot, helyére Tóth Ákos érkezik a pályára.
17'
Mit védett Leindler! Gránicz szakadt el a védőitől, bár jócskán lesgyanús helyzet volt, de nem intett a partjelző, Gránicz-al szemben csak Leindler állt, de a laposan ellőtt labdába bele tudott kapni Leindler, hatalmas védés volt.
15'
GÓÓÓL! A sértett Bata állt oda, és nagy erővel a bal kapufa tövéhez lőtte a labdát, ahonnan befele pattant, védhetetlen büntető volt, vezet a SZEOL!
14'
TIZENEGYES! Kormányos jobb oldali beadása után Bata gyönyörűen esernyőzte be ellenfelét, védője pedig kihúzta a támaszkodó lábát, jogos a büntető.
12'
Az első kapuralövési kísérlet a vendégeké, egy bedobás után Bartal lőtte el a labdát középről, mintegy húsz méterre a kaputól, de jócskán mellé szállt labdája.
9'
Beretka passzával Kormányos ugrik ki a jobb oldalon, majd egy kényszerítőt visz véghez Ondrejóval, beadása azonban a hoszún érkező Grünvaldnak túl mély lett.
6'
Ondrejó előtt nyílt meg a terület a jobb szélen, aki bátran vitte a labdát a tizenhatosig, ott azonban beérte két szentlőrinci védő is, nem tudta továbbtenni. Végh csinál meg egy hidegvérű lövőcselt a tizenhatoson belül, de még éppen időben "leszedik" a lábáról a labdát, nem tudta már kapura tűzni.
5'
A SZEOL kezdett támadóbban, de egyelőre a szélről belőtt labdák után nem alakult ki helyzet a vendégek kapuja előtt.
1'
A szegediek kezdték a meccset, a SZEOL kék-feketében, míg a vendég Szentlőrinc tiszte fehérben lép pályára. A meccs kezdésére megérkezett az eső is.
14:22 - Ahogyan a mérkőzés előtt utalt is rá Tóth Ákos, több helyen is változott a SZEOL kezdője a mai meccsre, bekerült Végh és Kormányos is, valamint visszatért az együttesbe Puskás. 14:15 - Köszöntjük olvasóinkat, mi már a helyszínen vagyunk, a csapatok már melegítenek. Borongós idő fogadta a játékosokat, de egyelőre nem esik az eső. A mérkőzés Jakab Árpád sípszavára 14.30-kor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.