Sport

Kézilabda: péntek 13 szerencsét hozott az FKSE Algyőnek Kecskeméten

Kézilabda: péntek 13 szerencsét hozott az FKSE Algyőnek Kecskeméten

2015. március 15., vasárnap
Kézilabda: péntek 13 szerencsét hozott az FKSE Algyőnek Kecskeméten
fkse_algyo01

Rendkívül magabiztos, tizenhárom gólos sikert aratott az újonc EX-ON FKSE Algyő a Kecskemét otthonában a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 17. fordulójában.

Ha eddig nem is voltak babonásak a KTE-Kisokos játékosai, péntektől biztosan mindannyian jobban odafigyelnek majd a baljós előjelekre. A néphagyomány szerint a péntek 13. ugyanis szerencsétlen nap. Nem csak az ókori Rómában vagy a középkori Angliában, de 2015. március 13-án Kecskeméten is péntek volt a kivégzések napja: az férfi kézilabda másodosztály 19. fordulójában az FKSE Algyő tizenhárom góllal verte a vendéglátókat. A harciasan és magabiztosan játszó vendégek kezdetektől fogva uralták a játékot. Az első támadásukból megszerzett vezetésüket nem adták ki a kezükből, és semmitől, még egy hármas emberhátránytól sem bizonytalanodtak el. Az első félidő végére megszerzett kétgólos előnyt a második játékrész elején is tartani tudta

Dankó Ervin

legénysége, sőt a 39. percben új erőre kapott, s ötgólosra növelte fölényét. Innentől kezdve tehetetlennek látszottak a hazaiak, ami még felszabadultabbá tette a vendégek játékát, s a meccs végére igazi örömkézilabdát játszottak az algyőiek.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 17. forduló:

KTE-Kisokos - EX-ON FKSE Algyő 21-34 (12-14)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Csányi Tibor, Zörgő Róbert.

FKSE Algyő:

KISS O. - RAFFAI 1, ZÖLDY 8, GAZSÓ 4, KARDOS 4, VALACZKAI 2, TEIMEL 4.

Csere:

Farkas (kapus), Ambrus 1, Pál, Szepesi 1, KOCSIS 6, Miksi, Béleczki 1, Varga 2, Zsadányi.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"A győzelemhez három dolog kell: csapat, csapat és csapat. Igazi csapatdiadal volt ez a győzelem. Minden erényünket érvényesíteni tudtuk ezen a mérkőzésen. Végre megmutattuk a fogunk fehérjét, és beleharaptunk az ellenfelünkbe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.