Sport

Hátország: Pick-sikerek az U12-es régióbajnokságban

Hátország: Pick-sikerek az U12-es régióbajnokságban

2015. március 12., csütörtök
Hátország: Pick-sikerek az U12-es régióbajnokságban
pick_szeged_u12_kecskemet

Már biztos csoportgyőztesként utazott el az U12-es Badó László régióbajnokság kecskeméti csoportküzdelmeire a Pick Szeged korosztályos együttese, Nagy Zoltán tanítványai végül egy győzelemmel és egy vereséggel gyarapították statisztikájukat.

A régiódöntő első felvonását március 14-én 10 órától rendezik a szegedi Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Kollégium tornacsarnokában, ahova a hazaiakon és a Kecskeméti SI csapatain kívül a Pick Vörösmarty és a NEKA Békés csapatai jutottak be. A négy csapatból három jut tovább az országos elődöntőbe.

U12-es Badó László régióbajnokság (Kecskemét):

Pick Szeged 2002 - Gézengúz UKC

20-14

Pick Szeged 2002 - Kecskeméti SI

12-14

Pick Szeged 2002:

Hódi Richárd, Luka Krivokapic, Hajdú Bence, Molnár Richárd, Nagy Kende, Csóti Kristóf, Míg Tamás, Csamangó Zsombor, Dancsik Barnabás, Zöldy Márton, Kiss Levente, Csengeri Hunor, Császár Norbert, Tótok Adrián, Kincses Máté, Serfőző Roland, Juhász Kristóf.

Edző:

Nagy Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.