Sport

Hátország: a SZEAC nyerte az U11-es megyei futsaldöntőt

Hátország: a SZEAC nyerte az U11-es megyei futsaldöntőt

2015. március 5., csütörtök
Hátország: a SZEAC nyerte az U11-es megyei futsaldöntőt
SZEAC_bajnokcsapat

Az L-IT SZEAC csapata nyerte az U11-es megyei futsalbajnokságot, miután a fináléban magabiztos győzelmet aratott.

A március elsején rendezett négyes döntőbe négy szegedi együttes kvalifikálta magát, az aranycsatát pedig végül az L-IT SZEAC és a Junior Sport SZEAC 2005 vívta. Az előbbi együttes szoros első félidő után magabiztos győzelmet aratott. Dlusztus Imre, a SZEAC 2004-es korosztályának trénere:

"A futsal remekül illik a képzési rendszerünkbe, mert a négy a négy elleni játékban számos olyan játékelem, játékhelyzet és mérkőzés alaptényező van, aminek a minőségi elsajátítása elengedhetetlen, így két csapattal is beneveztünk a sorozatba (L-IT SZEAC, SZEAC Akadémia – a szerk.). A gyerekek végig nagyszerűen teljesítettek, nagyon büszke vagyok rájuk! A döntőben a 2005-ös korosztályunk csapatával játszottunk, akik igencsak megnehezítették a dolgunkat, hiszen sokáig 0-0 volt az állás. A kicsiknek külön gratulálok! És jár a gratuláció és a köszönet Erhardt Szilárdnak is, aki profin megszervezte a megyei utánpótlás futsal tornákat. Hogyan tovább? Készülünk a Bozsik tornákra, az Interligára, valamint a májusi olasz túránkra, ahol olyan csapatok ellen léphetünk pályára mint például az Internazionale, az Atalanta vagy éppen a Chievo. Ami a futsalt illeti: a megyei torna után természetesen megyünk tovább a területire."

Eredmények:

Negyeddöntő:

SZEAC Akadémia - DAFC Szeged 8-1 Hódmezővásárhelyi FC - L-IT SZEAC 0-7 Junior Sport SZEAC 2005 - Ujszegedi TC 8-0 Szentes Junior FC - SZEOL SC 2-4

szeac_2005

A Junior Sport SZEAC 2005 csapata

Elődöntő:

SZEAC Akadémia - L-IT SZEAC 0-6 Junior Sport SZEAC 2005 - SZEOL SC 2-1

Bronzmérkőzés:

SZEAC Akadémia - SZEOL SC 2-8

Döntő:

L-IT SZEAC - Junior Sport SZEAC 2005 7-1 (2-1).

Gól: Papp Áron (11', 25'), Fődi Zsolt (13'), Gera Norbert (16', 21'), Molnár Ádin (27', 28'), ill. Karácsony Dániel (12').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.