Sport

Futsal: magabiztosan győzte le az Újpestet az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

Futsal: magabiztosan győzte le az Újpestet az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

2015. március 31., kedd
Futsal: magabiztosan győzte le az Újpestet az SZTE EHÖK SE + FOTÓK
szte_ehok-ute23kf

Két hetes szünet után lépett ismét pályára az SZTE EHÖK SE a futsal NB II Közép csoportjában, Cserenkó Szabolcs együttesének nem okozott gondot az Újpesti TE legyőzése, a gárda pedig ezzel a sikerrel egy újabb lépést tett meg az alapszakasz megnyerését illetően.

Bár a mérkőzés első pillanataitól a szegedieknél volt többet a labda, kapura mégis az Újpest volt veszélyesebb a mérkőzés első szakaszában, igaz, ezeket a lehetőségeket rendre elpuskázták a vendégek. Az EHÖK SE utolsó passzai nem sikerültek kezdetben, majd egy szép akció végén

Bullás Imre

megszerezte a vezetést egy okos találattal az egyetemistáknak, amit néhány perccel később

Fülöp Tibor

egy hasonlóan kijátszott támadás végén megduplázott. Látványos, attraktív játékkal rukkolt elő a hétfő esti meccsen az SZTE EHÖK SE, amely a félidőre is meggyőző, ötgólos előnyt tudott felépíteni. A második félidőben még ezt is fokozni tudták a szegediek,

Cserenkó Szabolcs

együttesének minden összetételű sora gólra törően játszott a szünetet követően, és sorra szerezték a szebbnél-szebb gólokat, az újpesti védelmet számtalan alkalommal passzolták ki az EHÖK SE játékosai. 9-0-t követően volt egy kisebb megingás a szegediek játékában, akkor három perc alatt három gólt is szerzett a vendéggárda, ezt azonban gyorsan „feledtette”

Ferenczi András

klasszikus mesterhármasa. Végül meglett a tízgólos különbség, amit a futsal sava-borsát bemutató

egykori gólkirály

,

Tóth Attila

állított be a lefújást megelőző pillanatokban, így 15-5-re nyert az Újpesti TE ellen. Ezzel nagy lépést tett az alapszakasz megnyerése felé az SZTE EHÖK SE, köszönhetően a másik újpesti egyesület segítségének, az Újpesti Futsal Club le tudta győzni a Vácot, így a váciak már nem előzhetik meg a hátralévő három fordulóban az EHÖK SE-t, Bullás Imréék pedig négy ponttal előzik meg az elvileg fel nem jutható, második helyen álló Dunakeszi együttesét. A szegedi gárda legközelebb a húsvéti ünnepeket követően április 13-án a másik Csongrád megyei együttes, a Hódmezővásárhely vendége lesz.

Férfi futsal NB II Közép csoport, 23. forduló

SZTE EHÖK SE-Újpesti TE 15-5 (5-0)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Geleta Mihály, Halasi Zoltán Krisztián. (Kaszala Mihály)

EHÖK SE:

Tombácz – Tóth A., Bullás, Csamangó, Deák. Csere: Vastag (kapus), Bilic, Crkvenjakov, Teimel, Fülöp, Huszár, Ferenczi, Cserenkó.

Játékos-edző:

Cserenkó Szabolcs.

Újpest:

Sebők – Mácsai, Kákonyi, Héger, Berta. Csere: Martos, Árvai, Bakos, Mayer.

Vezetőedző:

Farkas Sándor.

Gól:

Bullás (3', 15',22'), Fülöp (6', 26'), Tóth (11', 23', 36', 40'), Deák (13', 35'), Teimel (25'), Ferenczi (31', 31', 33') ill. Kákonyi (28', 38'), Héger (29'), Mayer (30'), Berta (36')

Sárga lap:

Kákonyi (30') Cserenkó Szabolcs:

„Nagyon nehéz ilyenkor felpörögni, amikor a tabellán nem előkelő helyen álló csapatot fogadunk. A második félidőben dupla annyit rúgtunk, mint az elsőben, ilyenkor az ember elégedett, de egy 10-0-nak jobban örültem volna. Az Újpest küzdött, szép gólokat lőttek a hibáinkból. Ami fontos volt, hogy ne szaladjunk át a ló túloldalára, az elején túljátszottuk az akcióinkat, de egy közönségszórakoztató meccset tudtunk játszani, ezek a meccsek eladhatóak a mai Magyarországon. Külön gratulálok Ferenczi Andrásnak a klasszikus mesterhármasához!”

15 gólt gurított az SZTE EHÖK SE az UTE-nak, újabb lépést tettek a Cserenkó-tanítványok az alapszakasz megnyerése felé! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=523206

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.