Sport

Futsal: magabiztos sikert aratott az EHÖK SE Budakalászon

Futsal: magabiztos sikert aratott az EHÖK SE Budakalászon

2015. március 17., kedd
Futsal: magabiztos sikert aratott az EHÖK SE Budakalászon
szte_ehok-pafc_mitre24kf

Két hazai mérkőzést követően utazott a KSK-Limes SE-hez a futsal NB II Közép csoportjában listavezető SZTE EHÖK SE. Cserenkó Szabolcs együttese hamar eldöntötte a pontok sorsát, és győzelemmel folytatta szereplését.

Kellemetlen stílusú, gyors játékot játszó ellenfél emlékét őrizte

az őszi mérkőzésről

az SZTE EHÖK SE a budakalászi Limes SE csapatáról. Nem könnyítette meg Bullásék dolgát az sem, hogy nem volt egyszerű megállni a csarnok parkettáján, a kitámasztásoknál nagyon oda kellett figyelniük, kifejezetten csúszós talajon játszották a hétfő esti mérkőzést. A szegediek ezúttal is a biztonságos védekezésből indított gyors kontrákra játszottak, amely hamar eredményre is vezetett, hiszen hét perc alatt két gólt szerzett az EHÖK SE, amit a félidőig még

Deák

toldott meg, ellenben

Tombácz

kapuja érintetlen maradt, így megnyugtató, háromgólos előnnyel zárta az első játékrészt az egyetemi csapat. A második félidőben picit visszafogottabban játszott

Cserenkó Szabolcs

együttese, azonban győzelme egyetlen percig sem forgott veszélyben,

Dalibor Crkvenjakov

és

Szentes Bíró Tamás

a második félidőben betalált, így meggyőző, négygólos sikert aratott az SZTE EHÖK SE Budakalászon. A sikerhez ezúttal főleg a csapat rutinosabb tagjai tettek hozzá sokat, akik tapasztalataiknak köszönhetően a hazaiak taktikáját remekül tudták hatástalanítani. Ezzel a győzelemmel továbbra is vezeti a bajnokságot az SZTE EHÖK SE, amely kihasználta az egyik üldöző, a Vác botlását, a váciak bő egy perccel a találkozó vége előtt kapták a mérkőzést eldöntő gólt a Vasas elleni hazai mérkőzésen, amelyen az angyalföldiek 5-4-re tudtak nyerni. A szegediek számára most két hét szünet következik, legközelebb majd március 30-án hétfőn, 18:30-tól az Újpesti TE-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban az SZTE EHÖK SE.

Férfi futsal NB II Közép csoport, 22. forduló

KSK-Limes SE-SZTE EHÖK SE 1-5 (0-3)

Budakalász, MegAréna. Vezette: Zimonyi Péter, Takács Zoltán. (Janitz Gergő)

Limes:

Farkas – Czerman, Kleisz, Lotz, Mákos.

Csere:

Sárai, Viz, Gárdosi.

SZTE EHÖK SE:

Tombácz – Ferenczi, Bullás, Crkvenjakov, Fülöp.

Csere:

Vastag (kapus), Szentes Bíró, Teimel, Deák, Csamangó, Bilic, Cserenkó.

Játékos-edző:

Cserenkó Szabolcs.

Gól:

Kleisz (39') ill. Bullás (4'), Csamangó (7'), Deák (14'), Crkvenjakov (25'), Szentes Bíró (39').

Sárga lap:

Fülöp (39'). Cserenkó Szabolcs:

„Hoztuk a kötelezőt, kellemes ellenféllel szemben sikerül begyűjteni a három pontot. Az volt a lényeg, hogy nyerjük meg a meccset, a továbbiakban szeretnénk minden meccsünket megnyerni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.