Sport

Futsal: az SZTE EHÖK SE visszahozza a futsalt az újszegedi sportcsarnokba

Futsal: az SZTE EHÖK SE visszahozza a futsalt az újszegedi sportcsarnokba

2015. március 1., vasárnap
Futsal: az SZTE EHÖK SE visszahozza a futsalt az újszegedi sportcsarnokba
futsal04_gs

Szorosnak ígérkező összecsapással folytatja szereplését az SZTE EHÖK SE a férfi futsal NB II Közép csoportban, a listavezető szegediek a Piliscsabát látják vendégül hétfő este. A mérkőzés pikantériája, hogy a hazai meccseit eddig Deszken teljesítő Cserenkó-legénység ezúttal már az újszegedi sportcsarnokban fogadja soros riválisát.

„Ez egy nagy előrelépés a csapat életében, elvégre csak egy szegedi együttes vagyunk. Az eddigi sikerességünkre is tekintettel, reméljük, hogy a nézők is kíváncsiak lesznek egy olyan gárdára, amely tele van fiatal, tehetséges szegedi játékosokkal. A belépés természetesen ingyenes, várunk sok szeretettel minden érdeklődőt! Mindenképpen egy jó meccs várható, a Piliscsaba ötödik helye a táblázaton nem mutatja jól a valós erejét, egy igazán jó csapattal fogunk találkozni” – árulta el portálunknak a váltás kapcsán

Erhardt Szilárd

, a gárda szakmai vezetője.

Cserenkó Szabolcs

vezetőedző is hasonlóan bizakodó az új helyszín okán, reméli, az egy pluszt ad majd hozzá tanítványai motivációjához, teljesítményéhez. „Nem szeretném elkiabálni, de az utolsó két mérkőzésünkön minden tökéletesen működött, remek hozzáállást mutattak a srácok. Mind védekezésben, mind támadásban betartották a megbeszélteket, jó játékkal tudtuk megnyerni ezeket a találkozókat. Deszken is elég jó körülmények között dolgozhattunk, de nem tudott olyan sok néző kilátogatni a hazai meccseinkre. Remélem, hogy ez változhat, hiszen a futsalra van igény a szegedi sportbarátok és szurkolók körében. Az újszegedi sportcsarnok egy nívós létesítmény, ami az atmoszférájával mindenképpen egy plusz lökést tud adni mindannyiunknak” – foglalt állást az EHÖK SE mestere. Tanítványai 19 kör után veretlenül vezetik a táblázatot, előnyük négy pont a második Dunakeszi, és hét a harmadik Vác előtt. A PAFC elleni odavágón

4-4-es döntetlen

született tavaly novemberben, ezen szeretnének javítani hétfőn Bilics Igorék, még ha ez nem is ígérkezik könnyű feladatnak. „Az idegenbeli összecsapáson egy nagyon jó közeget tudott létrehozni a hazai egyesület, a szpíkertől a táncos lányokon át a zenéig minden külsőség adott volt a jó hangulathoz. E mellett egy fiatal, energikus, dinamikus csapattal találtuk magunkat szembe, amiből egy igazi adok-kapok meccs alakult ki. Végül még az utolsó pillanatokban is vezettünk, de kiengedtük a kezünkből a győzelmet. Összességében az akkor egy reális iksz volt. Mindezek alapján ezúttal is egy izgalmas mérkőzést várok, bízom ugyanakkor abban, hogy az új hazai közeg plusz erőt ad a srácoknak” – fogalmazott várakozásairól Cserenkó Szabolcs. Jó hír a szakmai stáb számára, hogy az előzetes seregszemle tanúsága alapján minden játékos bevethető állapotban várja a piliscsabaiak elleni derbit. A találkozó hétfő este 19 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban, a belépés minden érdeklődő számára díjtalan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.