Sport

Labdarúgás: Tóth Gábor bármely poszton szívesen segíti a Szeged-Grosicsot

Labdarúgás: Tóth Gábor bármely poszton szívesen segíti a Szeged-Grosicsot

2015. február 11., szerda
Labdarúgás: Tóth Gábor bármely poszton szívesen segíti a Szeged-Grosicsot
toth_gabor_lombardfcpapa

Jelentős élvonalbeli rutinnal rendelkező játékost igazolt a Szeged 2011-Grosics Akadémia - a Lombard Pápától érkező Tóth Gábort a klubnál uralkodó körülmények győzték meg.

A védő portálunknak elárulta, váratlanul érte, amikor előző kenyéradójánál fél évvel a lejárta előtt felbontották a kontraktusát. "Meglehetősen későn derült ki, hogy nem számítanak rám a jövőben Pápán, így nem volt túl sok időm új csapat után nézni. Volt ajánlatom egy másik másodosztályú egyesülettől is, de a Szegednél lévő körülmények, úgy infrastrukturális, mint személyi tekintetben, segítették a döntésem meghozatalát.

Adem Kapiccsal

korábban játszottam együtt, ő keresett meg először, de

Germán Tamástól

is sok jót hallottam az együttesről. A játékosállomány egyáltalán nem rossz, reméljük, ez a tavasz folyamán a pályán is visszaköszön majd" - fogalmazott

Tóth Gábor

. Kitért rá, első sorban a pálya tengelyében érzi magát otthonosan, akár a védelemben, akár a középpályán, de a Veszprém megyeieknél már hozzászokott, hogy bármely poszton megállja a helyét, ha az edző arra kéri. Bár a mai futball trendjei éppen ellenkezőek, a bekk nem egy vándormadár, Pápán például nyolc évet húzott le távozása előtt. Arra a kérdésre, elképzelhetőnek tartja-e, hogy akár hasonlóan hosszú időszakot töltsön el a Szeged-Grosicsnál, elmondta, nem lenne ellenére, hogy adott esetben ennél a gárdánál találja meg hosszabb távon a számításait. Ebben szerepet játszhat többek között, hogy a párja békéscsabai, azaz nem csak szakmai okok szólnának a maradás mellett. Ami pedig a rövid távú feladatokat illeti,

Nyilas Elek

legénysége legközelebb február 14-én, a Szolnok elleni edzőmeccsen lép pályára, majd egy héttel később már a Siófokkal néz bajnoki összecsapáson farkasszemet a csapat Gyulán - immáron Tóth Gáborral a fedélzeten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.