Sport

Kézilabda: 37 góllal kezdte az FKSE Algyő a tavaszt

Kézilabda: 37 góllal kezdte az FKSE Algyő a tavaszt

2015. február 9., hétfő
Kézilabda: 37 góllal kezdte az FKSE Algyő a tavaszt
fuzesabony_fkse_algyo

Magabiztos győzelemmel kezdte az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokság tavaszi szakaszát az EX-ON FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége tizen háromgólos vereséget mért a vendég Juhász ’99 Füzesabony csapatára.

A hazaiak a mérkőzés első percétől fogva koncentráltan és harciasan játszottak. A fegyelmezettségük különösen a védekezésükben mutatkozott meg, melynek köszönhetően az abonyiak az első játékrészben csak tízszer találtak

Farkas József

hálójába. A második félidőben Valaczkai Attiláék felszabadultabb támadójátékot mutattak, miközben sikerült agresszív védekezésüket is megőrizniük. Ennek köszönhetően a 41. percben már tízgólos volt a hazai előny.

Zöldy Tamás

és társai igazi csapatként működtek, mindenki tudta a feladatát, mindenki tudott tenni a sikerért. Két fiatal,

Zsadányi Sándor

és

Miksi István

is debütáltak ezen a mérkőzésen. Mindketten góllal hálálták meg a nekik szavazott bizalmat.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 14. forduló:

EX-ON FKSE Algyő - Juhász ’99-Füzesabony SC 37-24 (14-10)

Algyő, 150 néző. Vezette: Murvai-Buzogány Lászó, Szilvási Gábor.

FKSE Algyő:

Farkas - Raffai, ZÖLDY 8, László 3, Szepesi 1, VALACZKAI 10, Béleczki 2.

Csere:

Deák (kapus), GAZSÓ 5, Pál 1, Kocsis 2, Kardos 2, Szélpál, Miksi 2, Varga, Zsadányi 1.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"A betegek és sérültek miatt tartottam egy kicsit ettől a mérkőzéstől, de a télen gyakorolt agresszív védekezésünk érvényre jutott. A csapatom összes tagja meghálálta a bizalmat. Mind a kapott, mind a lőtt gól számával elégedett lehetek. Támadójátékunk dinamikája és védekezésünk keménysége egyaránt elérte az általam elvárt szintet. Természetesen van hová fejlődni. Még pontosabbá, még gyorsabbá szeretnénk tenni játékunkat. Megyünk a célunk felé, de sok kemény mérkőzés vár még ránk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.