Sport

Vízilabda: mesterhármasra hajt a Tiszavirág Szeged Diapolo

Vízilabda: mesterhármasra hajt a Tiszavirág Szeged Diapolo

2015. január 23., péntek
Vízilabda: mesterhármasra hajt a Tiszavirág Szeged Diapolo
tiszavirag_szeged_szolnok_mj _DSC0360

Zsinórban harmadik hazai találkozóját játssza szombaton a Tiszavirág Szeged Diapolo csapata az OB I-ben, Varga Péter együttese ezúttal a Pécs ellen csatázik szombaton este, ezzel pedig megkezdődik az alapszakasz második fele a gárda számára.

Hiba nélkül vette eddig az akadályokat a nagyon fontos, négy hazai meccsből álló periódusban a Tiszavirág Szeged Diapolo: Kiss Csabáék előbb a Debrecent, majd a KSI-t is legyőzték hazai medencében, szombaton a sorozat harmadik állomásaként a Pécs látogat a Tisza-parti városba.

Online

Szombaton 18 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszavirág Szeged Diapolo - PVSK-Mecsek Füszért vízilabda OB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

Az esélyek alapján a szegedieknek minden sanszuk megvan arra, hogy harmadik találkozójukat is megnyerjék, bár a 12. helyen álló pécsiek három győzelmükből kettőt is otthonuktól távol értek el, a BVSC idegenbeli legyőzése szép bravúrnak is betudható a részükről. „Ugyanolyan komolyan készülünk erre a mérkőzésre is, mint az első kettőre. Nagyon fontos számunkra, hogy hazai pályán a Pécset megverjük, hiszen ez a tavaszi szezon első mérkőzése. Az ősszel Pécsen is nyerni tudtunk, én azt gondolom, hogy itthon is csak a győzelem az elfogadható, bízom benne, hogy ez össze is jön. Ebben számítunk szurkolóinkra is, akik nagyon sokat segítettek nekünk az elmúlt két mérkőzésen bíztatásukkal” – mondta el portálunknak a Pécs elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Varga Péter

, a csapat edzője. A csapat komplett kerettel várhatja a szombati mérkőzést,

Manhercz Krisztián

is felgyógyult betegségéből, így sérülés vagy betegség miatt nem kell senkit sem nélkülöznie Varga Péternek. Az

őszi mérkőzésen

a szegediek nagy küzdelemben, de végig vezetve hozták el a pontokat Pécsről, szombati győzelmével pedig megerősíthetik helyüket a rájátszásért folytatott küzdelemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.