Sport

Vízilabda: lendületből lépne tovább a Tiszavirág Szeged Diapolo

Vízilabda: lendületből lépne tovább a Tiszavirág Szeged Diapolo

2015. január 16., péntek
Vízilabda: lendületből lépne tovább a Tiszavirág Szeged Diapolo
szeged_debrecen_mj034

A négy meccses hazai sorozatának második állomásához érkezik hétvégén a Tiszavirág Szeged Diapolo az OB I-ben, Varga Péter együttese a Debrecen elleni győzelmet követően a KSI ellen ugrik a újszegedi sportuszoda medencéjébe.

Idei második hazai mérkőzésére készül a Tiszavirág Szeged Diapolo csapata, amelyre szombaton a fővárosi KSI vár.

Kiss Csabáék

fontos győzelmet arattak az elmúlt héten a hajdúságiak ellen, ezzel egy riválissal szemben lépéselőnybe kerültek a rájátszásért folytatott küzdelemben, céljaik eléréséhez pedig létfontosságú lenne a KSI elleni siker is.

Online

Szombaton 18 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszavirág Szeged Diapolo - KSI SE vízilabda OB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

„A KSI elleni mérkőzés a második állomásunk ebben a hónapban. Úgy gondolom, hogy hétvégi ellenfelünk ellen győzelmi esélyekkel számolhatunk, de ezt realizálni kell majd a medencében. Ennek szellemében készültünk a héten, bízom benne, hogy a Debrecen elleni győzelem adott egy olyan lökést a héten a csapatnak, ami most már a játékot is megfelelő szintre hozza” – tekintett a szombati mérkőzés elé

Varga Péter

, a Tiszavirág Szeged Diapolo vezetőedzője. A KSI az utolsó előtti, 13. helyről várhatja a szombati mérkőzést, a fővárosiak két győzelmet arattak eddig a bajnokságban, amely közül egyet idegenben, október végén az UVSE ellen szereztek, és összesen hét pont áll a nevük mellett. A papírforma a szegediek sikerét ígéri, az újabb győzelem pedig akár már a hatodik helyet is eredményezheti – már amennyiben a további eredmények úgy alakulnak. A múlt héthez hasonlóan most sem lesz várhatóan teljes a keret a Szegednél,

Manhercz Krisztián

mandulagyulladással bajlódik, e miatt a január 20-án esedékes Görögország elleni Világliga mérkőzés

keretéből is kimaradt

, és nem állhat Varga Péter rendelkezésére sem szombaton, a többiek azonban felgyógyultak a betegek közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.