Sport

Már lehet regisztrálni a II. Homokhát Félmaratonra

Már lehet regisztrálni a II. Homokhát Félmaratonra

2015. január 30., péntek
Már lehet regisztrálni a II. Homokhát Félmaratonra
futas_mozgas_tomegsport

Április 25-én félmaratont rendeznek a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát.

A bordányi Deák térről induló futóversenyen 10,5 és 21 kilométeres távon is rajthoz állhatnak az érdeklődők. Az útvonal a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton halad. Regisztrálni a

bordanysk.hu

weboldalon és a Bordány Sportkör Facebook oldalán is lehet április 15-ig. Nevezni csak előzetesen lehet mindkét távra. A 10 és fél kilométeres versenyen március 15-ig 2000 forint, míg az utóbbinál 3000 forint a nevezési díj. A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, fél liter ásványvíz, müzli szelet), útvonal biztosítást, verseny közbeni frissítést, egészségügyi biztosítást és befutó érmet is. Mindkét kategória első három helyezett női és férfi indulója serleget és oklevelet kap, továbbá minden befutót a célban frissítőt vár, azaz ásványvíz, édesség és gyümölcs. Szintidő nincs, a szervezők mindenkit megvárnak a célba érkezéssel. További információ kérhető a nevezéssel kapcsolatosan a +36-30/6765910-es mobilszámon, vagy a bordanysportkor@gmail.com e-mail címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.