Sport

Futsal: veretlen maradt az EHÖK SE ősszel

Futsal: veretlen maradt az EHÖK SE ősszel

2014. december 16., kedd
Futsal: veretlen maradt az EHÖK SE ősszel
dunakeszi_ehok_14_12_08_

Befejeződtek a futsal NB II Közép csoportjának küzdelmei, a záró fordulóban a nagymarosi Garvittax ellen lépett pályára az SZTE EHÖK SE, amely tízedik sikerét aratta a bajnokságban az idei záráson.

A rivális Vác már pénteken pályára lépett a Tolna-Mözs vendégeként, és mivel vereséget szenvedett, így az EHÖK SE egy esetleges győzelemmel pontszámban utolérhette a váciakat. A csapatban debütált a

Fülöp Tiborhoz

hasonlóan az orosházi nagypályás csapatban szereplő

Makra Zsolt

, aki rögtön kezdőként lépett pályára a Garvittax ellen. Három különböző sort tudott tesztelni ezen a mérkőzésen az EHÖK SE edzője,

Cserenkó Szabolcs

, egy fiatal, egy rutinosabb és egy vegyes négyes váltotta egymást a pályán. Támadólag lépett fel az EHÖK SE, amelynek a nyolcadik percben lett meg az eredménye:

Teimel Márk

szerezte meg a vezetést a szegedi csapat számára, majd rögtön ezt követően

Deák Donát

növelte kettőre az egyetemi csapat előnyét.

Fátyol

és

Bullás

góljaival megnyugtató, négygólos fórral fordulhatott Cserenkó Szabolcs együttese, majd a második félidő elején szerzett újabb két gól végleg eldöntötte a pontok sorsát. Azonban hat perccel a félidő vége előtt futsalban ritkán láthat gólt kapott a szegedi csapat: egy felívelt labda után hibáztak a védekezésben a hazaiak, fejjel vette be az EHÖK SE kapuját

Török

, majd ezt követően rögvest még egy gólt lőtt a Garvittax, ami láthatólag feszültté tette a szegedi játékosokat, és bár a győzelem nem forgott veszélyben, a vendégek a hatból négy gólt ledolgoztak a végére, így 6-4-re tudott nyerni az SZTE EHÖK SE idei utolsó bajnokiján. A második félidei hibák belefértek ma az EHÖK SE számára, azonban ha ezeket a hibákat korábban követik el, akár sokkal szorosabb mérkőzés is lehetett volna a hétfői évzáró találkozó. Az együttes számára egy kisebb pihenő következik, majd január első hétvégéjén a Kisteleki Pro Ligába kapcsolódik be a csapat, és a derbinek ígérkező Vác elleni, január 12-ére kiírt hazai évnyitó mérkőzés előtt tervben van egy edzőmérkőzés is az SZTE EHÖK SE-nél.

Férfi futsal NB II, Közép csoport, 13. forduló

SZTE EHÖK SE-Garvittax 6-4 (4-0)

Deszk, deszki sportcsarnok. Vezette: Laczkó Zoltán, Kozma Zoltán (Geleta Mihály)

EHÖK SE:

Tombácz – Bullás, Bilic, Fülöp, Makra. Csere: Gombos (kapus), Csamangó, Szentes Bíró, Deák, Teimel, Fátyol, Huszár, Pataki, Mityók.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Garvittax:

Hangodi – Miháldi, Kovács, Vitányi, Trinn. Csere: Jelen (kapus), Török, Menhyei, Schlossinger, Czene, Himmer.

Játékos-edző:

Vitányi László.

Gól:

Teimel (8’, 22’), Deák (9’), Fátyol (17’), Bullás (20’), Mityók (26’) ill. Török (34’), Vitányi (34’, 38’), Menyhei (36’)

Sárga lap:

Menyhei (29’) Cserenkó Szabolcs:

„Egy kicsikét más aspektusból szerettem volna ezt a meccset megközelíteni, variáltam a sorok összetételén, ez pedig kicsit szokatlan volt a srácoknak. Ennek ellenére elégedett vagyok a mérkőzés háromnegyedével, domináltunk, az utolsó hat percből viszont tanulnunk kell. Türelmesebbnek kell lennünk a jövőben.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.