Sport

Röplabda: az Egert is legyűrték az EHÖK SE lányai

Röplabda: az Egert is legyűrték az EHÖK SE lányai

2014. november 24., hétfő
Röplabda: az Egert is legyűrték az EHÖK SE lányai

Újabb győzelemmel folytatta szereplét az SZTE EHÖK SE a VIKSZ Agria ellen a női röplabda NB II 7. fordulójában.

Az első szettben nagyon idegesen játszottak a hazaiak, így a vendégek lelkesen és pontosan játszva megnyerték az első szettet. A második játékrészben is kihasználta az egri csapat az EHÖK SE pontatlanságait, ám egyre javuló játékot bemutatva végül sikerült fordítaniuk, és kiegyenlíteniük a szegedieknek. Ezt követően izgalmas, szoros csata bontakozott ki a két csapat között, de nagy akarással, egy küzdős meccsen sikerült a harmadik és negyedik szettet, és ezzel a mérkőzést is megnyerniük a hazaiaknak.

Női röplabda NB II Keleti csoport, 7. forduló:

SZTE EHÖK SE - VIKSZ Agria RC 3-1

Jók:

Molcsányi, Fürdök, Morvai, Csintalan. Berkes Zoltán:

"Sokat bizonytalankodtunk a mérkőzésen, de mindig volt olyan, aki tovább tudta lendíteni a csapatot. Elsősorban a második játszmára feljavuló nyitásaink miatt tudtunk meglépni a fiatal, motivált játékosokból álló Egertől. A visszafogott játék ellenére is volt tartásunk, mindenki hozzá tudott tenni a játékhoz, ami győzelmet ért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.